Falszegély méretek

Kiterített szélesség: 2mm, 2mm, 3mm. Horganyréteg: 2mikron. A falszegély magstetőhöz, csarép és palafedéshez javasolt. Wakaflex kémény- és falszegély készítése hornyolt, hullámos tetőcserép esetén. A formázást a hullámhegyeken kell kezdeni, majd a szegélyt fokozatosan kell a hullám- völgybe nyújtani.


Tisztítsa le a kéményt és a tetőfelületet. A védőfólia eltávolítása után a szegély a felü- lethez tapad. A szegély hossza: a kémény. Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál.


Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken és a tetőtartozékokon át a magas minőségű szolgáltatásokig. Oromszegély állókorcos 33-as. FUNKCIÓ vízzárás és vízelvezetés biztosítása, nincs vízhatlanság (padlástér vs. tetőtér beépítés). KÖLTSÉG a technológia részaránya . Színe : natur aluminium. Feladata: Csapadék elleni védelem a tetődeszkázat oldalsó széle és a mellette lévő fal között, az esővíz levezetése az esőcsatorna felé.


Előnye: használatával megakadályozható a deszkázat vagy . Bádogosipari termékek az ország egész területén. Hosszak: m -es 3m - es. Falszegély normál színes alu. GERARD klasszikus profilú tetőcserép (új generáció).


Az új-zélandi Gerard tetőcsalád lelke az alumínium-cink ötvözettel bevont kuum. Dörken DELTA-TOP kémény- és falszegélylemez Teljes felületén öntapadó kémény és falszegély lemez. Lindab Wakaflex Kéményszegély, LWX jelű részletei és vásárlás . R Félkörszelvényű függő ereszcsatorna. Szabványhosszak: és m. KHA Kombinált hajlító asztal. A Lindab tető- és falszegélyek teljes körű választéka - gerinc- és ereszszegélyektől az ablakszegélyeken keresztül a vápacsatornákig – azt jelenti, hogy a végeredmény egyszerre lesz funkcionális és vonzó.


Kérjük tekintse át az árlistánkat, amely tartalmazza a szegélyek rajzát, pontos méreteit és az árakat. EGYEDI MÉRETŰ ÉS PROFILÚ SZEGÉLYEK IS MEGRENDELHETŐK RÖVID HATÁRIDŐVEL. Süllyesztett élkiképzésnél. Belső magasság: 1ill.


COGI Kazettás Álmennyezet Főtartó, Fióktartó 24x38mm-es tartószerkezet 600x600mm-es laphoz. Bruttó ár: 1Ft-tól( m hosszú esetén). Kiszerelések, méretek : 0. Részletes termékjellemzők.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése