Használt sátor eladó

Salewa családi sátor 4-személyes keveset használt. Termék helye: Pilisvörösvár. Eladó : DoctorSales(522).


Kép Fólia sátor eladó 3. Sátor faszerkezettel eladó , 1. Vaterafutár szállítással.

Vásárolja meg ma ezt All Sátrak hihetetlenül olcsó árakon! Ajánlott: személyes, gyorsan felállítható és összecsukható családi sátor nappalival. Dupla bordákkal, azaz a belső, szigetelő fóliának is van váza. A váz masszív, egyben van.


Többféle olcsó, használt személyes sátor eladó. Gyári Mazda 13-as dísztárcsa, használati karcok és festék sérülések, padka nyomak , de. Gyári Audi 16-os használt dísztárcsa, pár tárolási vagy szállítási karc vagy festék sérülés.


Motowell segédmotor alkatrész. A horgász sátrak minden méretben elérhatőek, a téli ponyva is rendelhető.

Használt sátor eladó - 8xméteres party sátor használtan eladó. A sátort bemutató terméként használtuk. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Trakker SLX VBivvy sátor téli huzattal A Trakker SLXvaz egyik legsokoldalúbb sátor , amelyet a Trakker Products fejlesztői valaha is megalkottak. A MOUNTEX üzleteiben megtalálsz mindent, ami túráidhoz, utazásaidhoz, vagy outdoor sportodhoz szükséges, akár akciósan!


Túra, hegymászás, sziklamászás, tengeri kajakozás, utazás, via ferrata, hótalpazás, sítúrázás. Három fólia sátor sürgősen eladó. Fóliacsövk eladók ,fólia váz nagy fóliányi, ugyanitt gázkazán kéménnyel eladó. Szállításban nem tudok segíteni.


Bontást a vevőnek kell megoldania ! Háborgok azon, hogy egy használt sátrat vettünk meg: görbék és koszosak a sátorvasak , koszos a sátor oldala és hiányoznak a feszítő madzagok. Gyereksátorok széles választéka az iPlay, Alltoys, Bestway márkáktól, a MALL. Akciókkal, házhozszállítással, akár azonnal!


Az eladókat megkérhetjük, hogy állítsanak fel olyan modelleket, ami számunkra érdekes lehet. A személyes tapasztalat és . A termék ára tájékoztató jellegű! A magyarországi Áfá-t valamint a . A Royale Brolly System ernyős sátornál használt helytakarékos nyitórendszerrel rendelkezik.


Túrabakancs, sátor , túracipő, hátizsák, hálózsák, túrabolt Budapest.

EGYSZEMÉLYES SÁTOR Kempingsátor , családi sátor.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése