Merítőszák

A fej része erős alumíniumból készült, a háló erős szövésű és strapabíró, viszonylag gyorsan szárad ezért nem tartja magában a kellemetlen szagokat. A merítőfej masszív keretébe a nyél visszatolható, így kisebb . Bojlis merítő, verseny merítő, általános merítőszák , teleszkópos, rakós nyél. Hasonlítsa össze az árakat! CARP ZOOM ÖSSZECSUKHATÓ MERÍTŐSZÁK.


Leírás: Smoked fém színű különlegesen merev és könnyű nyél, mely teleszkóposan állítható.

A fejrész egyedi megoldással rendkívül precízen rögzíthető, majd egyszerűen oldható, és a fej a nyélre csúsztatva és félbe és félbe fordítva rendkívül kis helyen szállítható. Teleszkópos nyéllel, könnyű, összecsukható carbon fejjel. Acél merevítővel és fém nyakrésszelmm-es zöld hálóvalMéret: 50x50x1cm. Gardner Tackle Standard Net Float merítőszák lebegtető. A Standard Net Float a merítések során sokszor elengedhetetlenül fontos kiegészítő.


A rendkívül praktikus és ötletes Net Float könnyű fajsúlyánál fogva megakadályozza, hogy a merítőháló ne süllyedjen el. Házhoz szállítás akár másnapra. M ECO NAGY HALAS 60Xmerítőszák.


Merítőhálók, kiegészítők Vásárolj készletről, szakértőtől.

M ECONOMIC MERÍTŐSZÁK 2R 40X40X100cm. A merítőszák egy acél merevítővel és fém nyakrésszel lett kialakítva. EUROSTAR MERÍTŐSZÁK 2részes 0m 60x60cm. Tökéletes választás minden horgász számára.


Az adott sorozat legmagasabb modelljéről van szó. A háló anyaga gumírozott. Kínálatunk ezenkívül C alapsorozatot és B középsorozatot is tartalmaz.


Trakker EQ Landing Net bojlis merítőszák. Carbon anyagból készült, így a rendkívüli erősség mellett egy meglepően könnyű szerkezetet kapunk. A nyélrészen található villa korrózióálló acél anyagból készült, míg a . AGGRESSOR PRO MERÍTŐSZÁK.


MATCH SILVER PE versenyszák. A típusú merítőszák az összecsukható merítőszákok Delphin Type ABC sorozatába tartozik. Felső osztályú megbízható meriacut.


Minden típusú merítőfejjel kompatibilis. Ezt a merítőhálót a kapitális halakra horgászó, és az uszonyosok épségét előtérbe helyező bojlis horgászoknak fejlesztettük ki. Merítőszák , vágóhorog, Czero Horgászboltja. Ezek a szákok a prémium kategóriát képviselik, az angol bojlis divat szerinti külsővel .

Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! Használatával fárasztás közben a hal kiemelése sokkal könnyebbé válik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése