Tetőléc ár

Tetőszerkezetekhez , kerámia tetőcserepek alálécezéseként, egyéb faszerkezeti munkákhoz. A léceket 10db-os kötegben árusítjuk. Normál tetőléc : Méret: x mm. Bramac tetőléc : Méret: x mm.


Zárléc, stafli: Méret: x mm. Tető faanyag, zsindely, cserép egy helyen, otthonról a Türgyei fatelep webáruházából. Lucfenyőléc 30xmm keresztmetszetben méter hosszúságban szál egy kötegben. A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud.


A megadott bruttó ár 1 . Leírás: 30xmm, bramac tetőléc ( 6fm = m3). Fenyő fűrészáru, épületfa, faanyag. Tetőléc kedvezményes áron ! Hofstadter Tüzép telephelyén egész évben kedvezményes áron kaphatók. BMW 5tetőléc és kerékpártartó akciós áron 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza. Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Készlet szerint.


A kalkulátorban szereplő árak bruttó árak , a ÁFA-t tartalmazzák! Faanyag térfogata összesen:. Felület összesen : m2. Sorozatvágón készült, egyenes vágású, légszáraz, szlovák import tető lécek, stafnik kitünő.


Kalkulátorunkkal a legjobb árat kapja. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Ahogy Önnek praktikusabb!


A telőléc árak termékenként, méretenként változnak. A tetőléc árakról kérjük tájékozódjon a termékeknél vagy vegye fel velünk a kapcsolatot nagyobb mennyiségi igény esetén. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


A felület mérete teljes csomagokra vonatkozik,. Nem is gondolná, hogy mennyire fontos, hogy milyen tetőlécet vásárol. Egyrész a minőségre kell odafigyelni, másrész a méreteire (keresztmetszet, hossz). Országosan is egyedül álló száraz faanyag választék barkácsléctől a CE minősítésű tetőszerkezeti faanyagokig.


A Norland Fatelep Székesfehérváron vár mindenkit, aki igazán jó minőségű, de mégis kiváló árú faanyagot és egyéb kiegészítőket szeretne vásárolni!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése