Tüzép debrecen nyitvatartás

Műanyag nyílászárók, tapéta, csempe, parketta, kémény, térkő és fürdőszoba termékek. Ingyenes 3D látványtervezés! Minőségi építőanyagok forgalmazása, földmunkák végzése kisgépekkel. Családi vállalkozás a családokért! Tégla, hőszigetelés, cserép, cement, térkő és minden egyéb építőanyag a lehető legjobb árakon!


Csökkentse építkezése költségeit, és szerezzen be szinte mindent, egy helyen! Legyen az kis felületű kerítés lábazat, vagy akár egy komplett ház falazása, nálunk A-Z-ig mindent megtalál hozzá. Téglát széles választékban, ytong-ot, habarcs és beton alapanyagokat egyaránt tartunk. Másfél évtizedes szakmai tapasztalat, átfogó kínálat, ismert gyártók minőségi termékei, valamint kedvező árak és folyamatos akciók! Itt megtalálhatod a(z) KISS TÜZÉP Kishegyesi Út 133.


Zsalutéglák,falazótéglák és szén tüzifa kereskedelem a fő tevékenységünk. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Vásárlóink magánszemélyek, kivitelezők és viszonteladók. Társaságunk az Új Ház Centrum hálózat tagja. Alap adatok Akciós kiadványok Térkép Szolgáltatások.


Nyitva tartás : Hétfő - Péntek: 7:- 17:00. Fatelepünk éve működik, jelenleg alkalmazottal dolgozunk. Debrecen Kőrösi Csoma u. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Tüzép telepünkről képekben. Nyíregyháza egyik legrégebben prosperáló építőanyag kereskedése.


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk minden Kedves Vásárlónknak! STAVMAT ÉPÍTŐANYAG KERESKEDELEM – minőségi építőanyagok és az ST line termékek kizárólagos forgalmazója. Elérhetőség: ERDÉRT-Tuzsér Zrt. Első a betonoszlop gyártásban év tapasztalatával! Az oldal használatával Ön automatikusan elfogadja a sütik használatát!


Kérjük, válasszon a Nord-Point Kft. Mérnökeink célja, hogy a megrendelőink igényeit és lehetőségeit összehangolva gazdaságos és hatékony épületgépészeti rendszert alakítsunk ki a fenntarthatóság követelményeit is figyelembe véve. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megrendelőink teljes igényét ki tudjuk elégíteni. Bővebb információért kattintson a képere.


Professzionális anyagok, profi felhasználóknak. Lépjen kapcsolatba velünk, munkatársaink a nyitvatartási idő alatt állnak rendelkezésére. Tégla, cserép, vakolat, térkő, csempe, zuhanykabin, ká csaptelep, szaniter fergeteges választék, kedvező ár. Velünk könnyebb, mint gondolná!


Ahogy Önnek praktikusabb! Festék Centrum Balmazújváros. Az ÚTKÁLI TERMÉKEINK az alábbi telephelyünkön raklapos és kisebb tételben is elérhetők!


Kézpénzes fizetés esetén, személyes átvétellel!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése