Bitumenes hullámlemez rögzítő szeg

Aquawell PVC fejjel ellátott rögzítő szeg. Bitumenes hullámlemez rögzítésére alkalmas fa lécvázhoz. Szükséges mennyiség: kb. Méretek és tömeg (nettó).


Az átfedéseknél a lemezt minden hullámtetőn, közbülső lécezésnél minden második hullámtetőn kell szegezni, az erre vonatkozó szabályokat be kell tartani! Anyaga: Horganyzott szárú, PVC fejjel ellátott szeg. LINE hullámlemez fedések önszigetelő fejjel ellátott rögzítőeleme.


Színe megegyezik az alaplemezek és a kiegészítő elemek színével. Beépítési szabály: Átfedéseknél a lemezt minden hullámtetőn, közbenső lécezésnél minden . A bitumenes hullámlemezek értékesítésekor a Vásárló részére kétpéldányos garancialevél állítandó ki, melynek. A részletes garanciális feltételeket minden doboz szög tartalmazza (felrakási útmutatóban).


Példa a hullámlemez és a rögzítôszeg mennyiségének meghatározására: Példa egy 2x( 5x10) m-es . Műszaki adatok: Hossza: mm. Tetősík ablakok, hő- és hangszigetelők, vízszigetelők, csatornarendszerek, tetőfóliák . Kiszerelés: 1db csomag onként. Anyaga horganyzott szárú,PVC fejjel ellátott szeg.


Színe hasonlít az alaplemezek és a kiegészítő elemek színéhez. Választható színek: vörös, barna, zöld és fekete színű fejjel. Horganyzott szárú PVC fejjel ellátott szeg. Színe és anyaga megegyezik a bitumenes hullámlemezével.


Hány rögzítés szükséges táblánként? Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Különlegesen tervezett, öntött polietilén fejű szeg , korrózióálló gyűrűs kiképzésű szegszárral. Onduline rögzítő szeg barna. A termékcsalád teljes rendszert alkot: hullámlemez , gerincelem, oromszegély, bevilágító elem és rögzítő szeg.


Gutta Kbitumenes hullámlemez. A futógerenda vízszintes rögzítése. Lécezés a bitumenes hullámlemez fektetéséhez. Az átlapolási területen minden hullámot szegelni kell.


AQUAWELL AC rögzítő szeg Vörös. Tetővilágítás Ha nagy felületű tetővilágítást kell megvalósítani, színtelen vagy üvegtiszta, áttetsző lemezt helyezhetünk be. A fektetés a bitumenes hullám lemezével egyező módon történik. A rögzítéshez alkalmazzon rögzítő készleteket , melyek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése