Távdobó etetőkosár készítése

Legyünk őszinték, a tél nem kedvez nekünk! Ha csak nem vagyunk elvetemült fanatikusok, akkor nem szívesen megyünk ki januárban a vízpartra. Szóval, ha eltekintünk az agyamentek eme szűk, de kitartó rétegétől, akkor marad a felszerelés karbantartása és tavaszi horgászatok tervezgetése, mint az . Számtalan féle etetőkosár áll a horgászok rendelkezésére.


Attól függően, hogy tavon vagy folyóvízen, áramló vízben horgászunk más súlyú és más alakú etetőkosárra van szükség. Egy másik szempont a bedobhatóság, egy harmadik pedig akár a horgászmódszer jellege. A method feeder módszer például egy speciális . Kostal etetőkosár bemutató.


Szereplő: Nagy Róbert Operatőr: Varga Dávid Vágás: Varga Dávid. Kezemben tartva alaposabban szemügyre vettem és eldöntöttem, hogy ebből bizony etetőkosarat fogok barkácsolni. Gyorsan a bevásárlókocsiba tettem belőle vagy egy tucattal, majd irány haza a pince rejtekébe ötletelni.


Négybordás távdobó etetőkosár. Csúszó kialakítású, bordás etetőkosár az Energo. Gubancosodást gátló csővel ellátott, . A hosszú szár elõsegíti, hogy pontosabban és távolabbra tudjunk dobni, illetve megakadályozza a horog elõke gubancolódást. Ez a kosár hat bordája révén jobban megtartja az etetõanyagot, mint a három bordás pellet féderek, így lassabb a kioldódás . Termék képei, Termék neve, Súly, Termék ára. Távdobó Spirál Etetõkosár Szárnyas Ólommal 20g.


Extra Carp EXC Method Feeder In Line Set. Bordás távdobó etetőkosár 20gr szinterezett. Világmárkák, Magyarországon máshol nem kapható cuccok, extra akciók! Outlet árak akár --os akciók! Videót tartalmazó írások.


Angol-magyar horgászszótár. Finomszerelékes technikák. A békés halas, a fenekező módszert alkalmazó pontyhorgászok számára nélkülözhetetlen eszközből nagyon egyszerű és talán a leghatékonyabb végszerelék készíthető percek alatt.


Anaconda Etetőkosár ,Anaconda távdobó etetőkosár ,Anaconda bordás etetőkosár ,Anaconda önetető ,Anaconda fenekező szerelék ,Anaconda feeder etetőkosár ,Anaconda távdobó bordás etetőkosár ,Anaconda csúszó etetőkosár , Anaconda gubancgátlós etetőkosár. Haldorádó Pellet Feeder 2db távdobó etetőkosár , A Pelletes etetőanyagok és a Pellet Pack rendkívüli sikere és népszerűsége egy újabb eszköz, egy speciális feederkosár kifejlesztését tette szükségessé, ugyanis a hagyományos kosarakba beleszorulnak a pellet szemek és főtt magvak. Az új fejlesztésű feederkosarunk a. Nézd meg a távdobó keresésre az ajánlatainkat az XFISH. Ezekkel a végszerelékekkel fogtam rekordjaimat is.


Kellékek: -gubancgátlócsöves etetőkosár , én a haldorádo pellet feeder kosarait javaslom -egy forgókapocs lehet kwik change is . Horgász mintás flaska szett diszdobozban - vadi új. SBS Etetőkosár ,SBS távdobó etetőkosár ,SBS bordás etetőkosár ,SBS önetető , SBS fenekező szerelék ,SBS feeder etetőkosár ,SBS távdobó bordás etetőkosár , SBS csúszó etetőkosár ,SBS gubancgátlós etetőkosár. TÁVDOBÓ ÖNETETŐ KOSÁR DB EGY CSOMAGBAN.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése