Ytong srbija

YTONG Srbija predstavlja kompletan sistem gradnje orijentisan prema potrebama krajnjih kupaca. YTONG je savremeni građevinski materijal za zidanje grupe porobetona, koji svojom poroćelijastom strukturom omogućava odličnu toplotnu izolaciju. Brza, jednostavna i stoga ekonomična gradnja je osnovna prednost YTONG sistema gradnje. Ytong predstavio termoblok za bolju izolaciju i uštedu energije do.


Povezana kuhinja, dnevna soba i trpezarija čine da svi članovi porodice mogu da provode vreme zajedno, bez obzira na dnevne obaveze.

Izdvojen deo za spavanje je intimni deo kuće koji svaka . Learn about working at Ytong Srbija. Join LinkedIn today for free. See who you know at Ytong Srbija , leverage your professional network, and get hired. BEOGRA Građani Srbije sve više se interesuju za gradnju kuća Ytong blokovima, kojima nije potrebna dodatna izolacija, izjavio je projekat menadžer firme Ksela Srbija (Xella) Aleksandar Đikanović. Cijena izgradnje kuća Ytong blokovima se kreće od 3do 4evra po metru kvadratnom za ključ u . Ytong AAC stands for more than years for optimal thermal insulation and massive quality.


Ytong offers a complete range of products for.

Termoizolacioni građevinski materijal pod nazivom Ytong Multipor jedan je od noviteta u paleti proizvoda kompanije Xella Srbija. Ytong Multipor je termoizolaciona ploča koja obezbeđuje dodatnu izolaciju građevina i time zadovoljava niskoenergetske i pasivne standarde gradnje. Savremeni blok za zidanje nosivih i pregradnih zidova. Velike odlike su mu: brza gradnja, lagan material, velike dimenzije, odlična zvučna i toplotna izolacija. Tip bloka: Univerzalna ploča.


Da li radite u YTONG Srbija ? Sve informacije koje nam pošaljete su kompletno zaštićene i potpuno anonimne. Postavljanjem informacije slažete se sa našim pravilima postavljanja. Kompanija Xella Srbija , proizvođač YTONG građevinskog materijala, svojim kupcima je ponudila izgradnju kuća po principu ključ u ruke. Gradnja se poverava preporučenim izvođačima radova, koji su izgradili brojne objekte u YTONG sistemu gradnje i koji na najbolji način brinu o kompletnom procesu izgradnje vaše . Za kupce Ytong kuća po sistemu “ključ u ruke” kompanija Xella je prvi put u Srbiji obezbedila i mogućnost kreditiranja izgradnje kuće. Potrebno je da imate (ili kupite) plac i sve što treba da uradite je da izaberete vašu porodičnu kuću!


Dejan Mikić) Nije novost da Srbija po stanovniku troši oko više energije za grejanje i hlađenje od evropskog proseka. Zgrade u našoj zemlji zidane su prema energetski zastarelim propisima, u uslovima relativno jeftine električne energije i nepoštovanja svih propisa o toplotnoj. Tako vam je za 50m² životnog ili poslovnog prostora zidanog YTONG Termoblokom Plus 37.


Pored odlične termoizolacije i uštede pri grejanju i hlađenju, sa YTONG-om ostvarujete i dodatne velike uštede:.

Danas je robna marka YTONG na mnogim područjima sinonim za porobeton i merilo . Ytong Bela tavanica VS fert gredice sa ispunom. YTONG sistem gradnje podrazumeva Ytong gradnju jednog objekta sa svim elementima. Ytong je savremeni građevinski materijal za zidanje grupe porobetona, koja svojom poroćelijastom strukturom i savremenom tehnologijom proizvodnje danas . Ukoliko se još niste odlučili da sagradite ekološki efikasnu porodičnu kuću, te da uz minimalna ulaganja pronađete sve na jednom mestu, kompanija Xella Srbija – Ytong , ima jedinstveno rešenje za vas.


Ekonomični, laki i namenjeni brzoj gradnji, Ytong blokovi prednjače kada je reč o energetski efikasnim proizvodima,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése