Bramac lumino plus

A BRAMAC PRÉMIUM kategóriájában a Reviva modell Protector felülettel kapható. A BRAMAC STANDARD kategóriájában a Reviva modell Novo felülettel kapható. A BRAMAC BASIC kategóriájában a Reviva modell Lumino Plus felülettel kapható. A gyermekkorunkban oly divatos otthonokat eleveníti fel , a Magyarországon egyik legkedveltebb árnyalatban. A klasszikus tetőcserép a modern építészeti elvárásoknak is tökéletesen megfelel.


A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak. A különlegesen, élénk színhatású tradicionális íves formájú alapcserép már a takarékos megoldást kedvelők számára is elérhető. Az egyszerű, de megbízható felületkezelésű, fokozott szilárdságú és ellenálló új. A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a különleges, egyedi fedéskép az új épületeknek is előnyére válik. A Basic tetőcserép család tagja.


Alkalmazhatóság: alátétszigeteléssel 17°-tól. Gyermekkorunk kedves tetőformái a Magyarországon legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát. Kiváló választás lehet a felújítók, illetve a hagyományos stílust kedvelők számára, vagy a cserére érett kerámia tetőkkiváltására. Márka: Reviva Lumino Plus.


Bramac Duna Lumino Plus tetőcserép. A tradicionális íves vágású forma már a takarékos megoldást kedvelők számára is elérhető. A felújítók vagy hagyományos stílust kedvelők választása, . Az egyedül nálunk elérhető tetőcserép érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán . Természetesen év új-érték . Tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt.


Prémium Thermo Protector, Standard Novo és Basic Lumino Plus felülettel kapható. Kíváló választás lehet a felújítók számára. Pravi izbor za sanaciju, odnosno fanove tradicionalnog stila. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Tetőcserepek és tartozékaik, A hagyomány újjászületése.


Beton tetőcserép és idomcserép. Az építési termékek teljesítménye állandóságának értékelésére .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány