Melegen hengerelt lemez szabvány

Jellemző felhasználási területek: elsősorban koptató igénybevételnek kitett alkatrészek, ekevas, kormánylemez , csúszólapok gyártása. A bórral mikro- ötvözött, finomszemcsés melegen hengerelt termékekből gyártott különféle alkatrészek . Anyagvastagság: - mm-ig, melegen hengerelt durvalemez : - 120mm-ig;. Kérjen egyedi ajánlatot munkatársainktól.


A ThyssenKrupp Ferroglobus Rt. A melegen hengerelt lemez alapanyaga a saját gyártású folyamatosan öntött bramma, vagy előhengerelt buga, mely a folyamatos öntőgépen öntött különböző szélességű és hosszúságú téglatest alakú acéltermék,. Hidegen és melegen hengerelt rozsdamentes és hőálló lemezek , járólapok,.


Egyengethető lemezek (a lemezvastagság , anyagminőség és a lemezszélesség függvénye):. Vizsgálati szabványok. Az acélokat felhasználási céljuk szerint két csoportba osztja a szabvány.


Szabványos , kifogástalan minőségű acéllemezek a régió egyik legnagyobb kereskedőjétől. Kínálatunkban hidegen és melegen hengerelt lemezek , fekete mintás termékek és nagy szilárdságú acéllemezek is találhatók. Legyen Ön is partnerünk, válassza a Raven acél nagykereskedelmi csoportot!


Méret-és súlytáblázat: LEMEZEK - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07. Budapest, Gyógyvíz utca 1. A szabványok rögzítik a lemez - és szalag-félgyártmányok összetételét, méretválasztékát, technológiai sajátosságait (feldolgozhatóságát) és a gyártási hibák megengedett fajtáit és mennyiségét. A lemeztechnológiákhoz gyakran használt ötvözetlen lágy - vagy szerkezeti acélból melegen , illetve hidegen hengerelt. Melegen hengerelt lemezek. Hidegen hengerelt lemez - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Angol cím, Delivery requirements for surface condition of hot-rolled steel plates, wide flats and sections. Lemezek és szélesacélok. Part 2: Plate and wide flats.


A hidegen vagy melegen hengerelt ( igény esetén pácolt) szalagból görgôs hajlító gépsorokon elôállított: – Hidegen. Lapos acéltermékek és féltermékek. Külön megállapodás alapján. Alakja lehetséges befoglaló vastagsága,.


SZABVÁNY mérete, mm mm min.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány