Leier áthidaló ár

Durisol falazó és zajárnyékoló rendszerek. Mestergerendás födémrendszer. Kizárólag viszonteladók részére. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Szűrés: Rendezési elv: Kiválaszt, Termék neve, Ár.


Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Porotherm Elemmagas áthidaló 1cm. Méretek: 5x28xlcm.


Bakony Kerámia nyílásáthidaló m. Magyarországon belül bárhova! Előfeszített, elemmagas nyílásáthidaló kerámia köpennyel, válaszfalakhoz. Kivitelezőknek és nagyobb tételben vásárlóknak egyedi kedvezményeket biztosítunk! Az árak változásának jogát fenntartjuk. A Porfix falazóelemek kaphatóak nútféderes (NF) és sima kivitelben, a két kivitel ára megegyezik.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Győr-Moson-Sopron, Győr. Cserép leier szürke eladó. A cégcsoport hét magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.


Leier áthidaló , m-es, 1. Raklapfajta: Díj LEIERTHERM raklap b. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron van, Ajánlatkérés.


Az áthidalók nem csiszolt . AKCIÓBAN A CRCEMENTHABARCS ! Egykomponensű vízzáró cementhabarcs, kristályosodásra képes bevonat épületek és szerkezeti elemek vízszigetelésére. További részletekért érdeklődjön üzletünkben. A vállalkozáscsoport magyarországi befektetései a betonipar-, ezen belül az előregyártott épületelem-előállítás, a tégla- és tetőcserépipar, valamint az autókereskedelem területére összpontosulnak. A legjáratosabb termékeket folyamatosan tartjuk raktáron, így azonnali kiszálgálás mellett forgalmazzuk őket és közvetlenül raktárról darus autóval szállítjuk.


Néhány típust külön megrendelésre . Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány