Dakstra fényzáró roló

A fényzáró roló egy nagyszerű multifunkciós árnyékoló: igény szerint csökkenti vagy teljesen kizárja a napfényt a szobából, akár szunyókálni, akár számítógépezni szeretnénk. A műanyag konzolok rögzítése. Kérjük, vegye elő a két műanyag konzolt és rögzítse ezeket az ablakszárny tetejére. Kérjük ellenőrizze, hogy a megfelelő konzolt használta-e a bal ill. Vagy talán a meleget szeretnék mérsékelni a szobában?


A különböző igények kielégítésére különféle típusú termékeket terveztünk. Az alábbiakban háromféle megoldást ajánlunk: - Belső vászonroló - Fényzáró roló - Külső hővédő roló. Kérjük, használja a bal oldali menüpontokat a roló típusának kiválasztására. Sokféle különböző árnyékolót kínálunk az Ön igényeinek kielégítésére: fényzáró rolók, külső hővédő rolók, energiarolók, római rolók, roletták, reluxák. A hővédő rolók megakadályozzák a közvetlen napfény bejutását a szobába.


M0 M8A) jelentik az ablakának méretét ez alapján az alábbi táblázatból tudja kiválasztani az Ön tetőablakára illeszkedő fényzáró rolót. VELUX fényzáró a tökéletes pihenésért. A méret beazonosítása szempontjából a GZL, GGL, GGU. Dakea DUR fényzáró Roló , kézi működtetésű (Rooflight és Dakstra ablakokhoz is) Vezetékek és zsinórok nélküli sötétítő egy keskeny profiú.


A skandináv minimalista design szellemében tervezve. Solstro nyitható tetőbevilágító. Az európai piacvezető VKR csoport legszigorúbb szabványai szerint készülnek a termékeink. Egy igazi válasz a vásárlók igényeire.


A Dakea árnyékolókra év garanciát adunk. A roló az örök klasszikus árnyékoló, amellyel lágy, szórt. Csak fényképes hirdetések. Nincs találat, a keresést hasonló kategóriákra is kiterjesztettük. Főbb tulajdonságok: Majdnem 1-os sötétítő hatás.


Szennyeződésnek ellenálló szövet. Nikolux tetőtéri roló tokkal és lefutóval, fényzáró textillel. Dakstra és Dakea típusú ablakokhoz - méret alapján, utángyártott, egyedi kivitelben.


Roló jellemzők: Ajánlott ferde síkú (tetőtéri) ablakokra. Rugós mozgatású roló , középen kezelhető , bárhol megállítható. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását, az oldalsó fénycsíkok . A felhelyezéséhez mindössze egy csavarhúzóra és percre lesz szüksége. Bármely napszakban teljes sötétséget tud teremteni tetőtéri otthonában. Sínes rendszerének köszönhetően fokozatmentesen fel-le húzható és bármely pozícióban megállítható.


Alkalmas DAKEA, RoofLite, Dakstra és Balio tetőtéri ablakokhoz. Hatékony hővédelmet nyújt, mivel megfékezi a napsugarakat mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát. Hálós anyaga nem akadályozza meg a kilátást és szeles időjárás esetén sem kell behúzni. A tetőtérből egyszerűen .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány