Autós tetőmonitor

Lehajtható monitorok, videó bemenet, beépített infra sugárzó. Tető monitorok 9-tól 19-ig. Autó Multimédia - Nálunk semmi sem lehetetlen! Autómultimédiás beépítéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz. Tetőmonitor Ha van már DV vagy film lejátszására alkalma autóhifi fejegysége akkor ezzel kiegészítheted az autómozi rendszered.


A tetőmonitorok többsége tartalmaz. Autós LCD tetőmonitor TU-911. Tetőre szerelhető mennyezet monitor. Lcd TF Led kijelzős lehajtható tetőmonitor. DVD lejátszó, USB csatlakozás, multizóna, Sd kártya olvasó, Game Pa Aux bemenet, Motorosan lehajló, autómultimédia, Tv tuner, Fm sugárzó, fülhallgató kimenet.


A felhasználásra vonatkozó szabályokat ismerem és elfogadom. P Video HD digitális TFT monitor Ultra vékony autós tetőmonitor. Szállítási idő: 2-nap. Méretek: - 270mm x 235mm x 35mm- Lehajtva: 195mmTartozékok: - Távirányító, elemmel- Szerelő konzol- Magyar nyelvű használati utasítás- Garancia levél, év garancia. Maximális szórakozás a hátsó sorban!


PNI DB9multimédiás autós monitor, hüvelykes érintős kijelző, DVD lejátszó, SD kártya és USB rés, alkalmazandó fejtámlára. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A készülék lejátssza a leggyakoribb video és audio formátumokat, legyen szó akár DVD-ről, USB-ről, vagy akár SD . Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Külső raktárról: (3-munkanap). Tetőkárpitra szerelhető lehajtható monitor, 2db videó bemenet, HDMI csatlakozás, csatlakoztatható hozzá DVD lejátszó, multimédiás fejegység, PlayStation, digitális TV tuner. Beépített infra jeladó vezeték nélküli fejhallgatókhoz.


Ez a nagy felbontású LCD 10. Hátsó utasok is hallgathatják az opcionális fejhallgatók segítségével és vezérelhetik a készülék funkcióit a monitoron vagy a távvezérlővel. USB port és egy SD kártya slot . FULL HD felbontással USB és SD kártya bemenettel.


Eladó a képeken látható Tetőmonitor ! Phonocar 1tetőmonitor. Van olyan autó , ahol kiváló megoldás, de van olyan is, ahol annyira lentre kerül a monitor, hogy a gyereknek elfárad a nyaka egy idő után. A stabilan beépített tetőmonitor kiszerelése is nehéz, ezért részesítem előnybe a külön DVD lejátszót, hiszen azt időnként ki kell szerelni egy tisztításhoz, valamint, . Ne csak az otthonodban élvezd Full HD-ban és nagyképernyőn a kedvenc filmjeidet, hanem az utazá.


Copyright - Hifi-Station Kft. Kitűnő műszaki, és esztétikai állapotú frissen szervizelt autó , sok extrával igényes vevőnek eladó! Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 8-17óráig, Szombat: 8- 13óráig, Vasárnap: Zárva.


Ha megbízható autót szeretne a Papp-Car Kft-t keresse! Nagy választék, hitelügyintézés, biztosítás kötés, eredetvizsga, gyors .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése