Házimozi subwoofer bekötése

Házimozi beüzemelése kezdőknek - Házimozi szett elhelyezése, bekötése , beállítása és használata kezdőnek az alapoktól, sok képpel! Subwoofer bekötése (a sub beállítására és üzembe helyezésére később még kitérünk):. RCA összekötő kábellel történik:. Valamint egy aktív mélyláda ( subwoofer ) hiányzik még, én a frontok mellé középre elhelyezést preferálom.


Itt látható egy álló frontos . RCA kimenet van a sub-on bemenet (külön bal és jobb oldal) :F Én még nem láttam olyan RCA kábelt aminek az egyik oldala szimpla a másik meg dupla. Ha segítségünket kérnéd házimozi rendszer építés, komponensek beállítása, komplett házimozi bekötése vagy hangfalak elhelyezése ügyében, akkor vedd fel velünk bátran a kapcsolatot és szakértőink örömmel . A házimozi azért van, hogy szórakoztasson bennünket. Minden rendszerben felmerül a kérdés, hogy kell-e mélysugárzót alkalmazni? Erről a témáról, a fizikai. Kettő, vagy mélysugárzó bekötése.


Hangminőségükre általában a 2:szabály érvényes, amely szerint a ezres sztereó erősítő szól olyan szinten, mint a 2ezres házimozi erősítő. Nagyon fontos a vezetékek polaritáshelyes bekötése ! Az aktív mélysugárzó ( subwoofer ) is fontos, mivel alapjaiban befolyásolja az élményt. Re: Aktív subwoofer összekötés. A passzív pedig nem rendelkezik saját erősítővel, a házimozi erősítődnek kell lennie külön erősítő részének ehhez a hangsugárzóhoz is, ennyi hátránya van.


Utolsó vagyok, nálam úgy van egyébként megoldva, hogy a házimozi erősítőmre van kötve egy sztereó erősítő, mint aktív subwoofer. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. A gep jack dugaszanal hasznaljak egy elosztot es egyikbe dugom az erositot,a masikba a sub-ot? Vagy van olyan erosito amelyre lehet korni hangfalat es egy melynyomot(passzivnak kell lennie gondolom)?


Keress kérdéseket hasonló témákban: subwoofer , . Tulajdonképpen kettős kábelezéssel történhet a bekötés , továbbvezetésre nincs lehetőség, de nem is kell. SubWooferhez eddig csak passziv formaban volt szerencsem. Gondoltam ideje lenne egy aktivat beszerezni, de elolvasva egy ilyennek az adatlapjat. De az csak azért van, hogy ha sima erősítőd van akkor rá kell tenni, ha meg tudja a biamp-ot akkor érdemes a mély részt külön bekötni. Nekem úgy van, hogy Subwoofer mode normal, a sub erősítő olyan ~100hz-re van állítva , az erősítőben a crossover meg 60hz-n van, és így elég ütősen szól.


Hivatalos beszerelő szakműhely, örök garancia a beszerelésre, millió forintos biztosítás, magyar garancia. A Paradox Autóhifi minden olyan neves gyártó termékét forgalmazza amely, az autóhifi szerelmeseinek a kedvence lehet. Legyen szó dines vagy dines fejegységről, multimédiás fejegységekről, koax- , kettő- . A hangsugárzók csatlakoztatása.


Ez a segédlet a DVD-lejátszó, tv-készülék, a hangsugárzók és a mélysugárzó csatlakoztatását ismerteti, annak érdekében, hogy DVD- lejátszójával többcsatornás térhatású hangzást érjen el. Es fehlt: bekötése Házimozi javítás - Hobbielektronika. Beiträge - ‎Autoren Visszakapcsoltam a Feszültséget a 230V-ra, és elindítottam, hogy szól-e. A kicsi hangszórók rendesen szóltak, egyedül a subwoofer -em búg csak folyamatosan amint áram alatt van. Gyorsan szétkaptam a hátulját és a panelokon semmi hibát nem találtam.


Ingyen házhozszállítás 10. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online vásárlás!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése