Trapézlemez szerelés munkadíj

A trapézlemez szerelése közben számos dolgora kell figyelnünk: a megfelelő vágószerszám kiválasztása és az első tábla trapézlemez felhelyezése a legfontosabb. Tető bontás díját és annak elszállítását nem tartalmazza az összeg. Az Ország bármely pontján végzünk tetőfedést illetve tető felújítást cserepeslemezzel.


Egy családi ház tetőfelújítása cserepeslemezzel 4-5nap alatt. A Lindab SRP Click ötvözi a hagyományos síklemezek előnyös tulajdonságait az újabb innováció nyomán megvalósult szereléskönnyítő technológiával. A tűzihorganyzott acéllemez többrétegű korrózió gátló bevonata biztonságot nyújt a rozsda ellen. A lemezek színét a külső oldali műanyag bevonat adja . A trapézlemezek minimálisan 8°, keresztcsatlakozások esetében pedig 10° dőlésszögű tetőknél alkalmazhatók. Adíj és kiVitelezés lindab tetőfedőkkel és bádogosokkal.


Szélesség: 6-24m között. Hosszúság: 5-100m között. Magasság: 5-5m között eresznél. Fedés: 38mm színes trapézlemez. Villany: komplett szerelés 3x32A.


Eresz: színes aluminium csatorna és lefolyó. Ugyancsak jelentős előny lehet az, hogy akár méteres hosszúságú lemezekkel is dolgozhatunk, amiket méretre szabva is megkaphatunk. Egyszerűbb tehát szerelés , és kevésbé munkaigényes, azonban ha mégis arra kerülne a sor hogy el kell vágni a cserepeslemezt, azt könnyedén megtehetjük bármilyen hőt nem keltő . Például télen áthül a szigetelés nélküli épület és másnap melegebbre, naposabbra fordul az idő, a külső fele a lemeznek nap által meleg a benti levegő pedíg még hideg, abban. A lemez hosszát méretre vágjuk, így a kivitelezőnek csak azt kell felmérnie, hogy milyen hosszú legyen a trapézlemez , hogy a gerinctől a csatornáig gyorsan . Az cserepeslemezek előnye hogy akár méteres hosszban is rendelhetőek így kevesebb velük a munka és minimalizálható a hulladék. Ugyanakkor, ha szükség van rá a lemezek könnyen kezelhetőek, illetve méretre szabhatóak.


Fém és könnyű épületszerkezet szerelése. Tetőfödém térelhatároló szerkezetének készítése trapézlemez fedéssel, csavaros vagy szögbelövéses rögzítéssel, mm vastagságban,. A cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, megjelenése illeszkedik a kor igényeihez, súlya csekély, szerelése gyors és rendkívül egyszerű. Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog.


Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete nem bírna el egy nehéz beton vagy kerámiafedést, ezért praktikus . A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készül a fedés, ezért . Cserepeslemez széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek raktárkészletről azonnal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése