Bontás anyagért cserébe

Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Szabad kapacitás hiányában ezen tevékenységünk jelenleg szünetel!


Engedje meg, hogy egy rövid személyes tapasztalattal kezdjem. Egy családi ház vásárlásakor megbíztam egy építési vállalkozót, hogy bontsa el az épületet. A vállalkozó ezt elvállalta az építési anyagokért cserébe.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - anyagért bontás. Bontásra szoruló lakatlan, elhanyagolt, használaton kívüli épületek: - házak - ipari-mezõgazdasági és - egyéb építmények bontását bízza ránk! Gépi és kézi munkaerõvel, gyorsan és korrektül bontunk! A bontással együttjáró teljes lomtalanításnál és a bontást . Bontásra ítélt házat nem feltétlenül éri meg teleknek megvenni, hiszen a bontás , a törmelék elszállítása és tereprendezés szintén pluszköltséget jelent. Ebben az esetben a bontási költséget lealkudhatjuk a vételárból, esetleg a romos épületet a bontott anyagért cserébe lebontathatjuk valakivel.


A tetőszerkezet, födémek, magas falak bontása egyáltalán nem veszélytelen munka, sokkal nagyobb a balesetveszély, mint új építésekor. A meglévő épület elbontásakor a legszerencsésebb, ha a bontási anyagért (bár ma már egyre kevésbé eladható a használt ablak, gerenda) és fizettségért megbízunk . Az nem megy csak úgy egyszerűen, hol eltüntetünk egy házat, vigyék ingyen bontásért. Garantált munkavégzés,gépi,és kézi erővel. Mindent elszállítunk,fahulladéktól,a háztartási lomig,sittet,lomo.


Apróhirdetés típusa: Keres. Főkategória: Építkezés, felújítás. Bármilyen épületet lebontunk , csupán a bontott anyagért cserébe. A cserepek és a gerendák jó állapotban vannak. BONTÁST LOMTALANÍTÁST , VÁLLALUNK ! Kisebb nagyobb bontásokat vállalok a lebontottanyagért cserébe az egész ország területén, csak amunkások bérét és a gépek kölcsönzési díját kellfizetni.


Akár azonnali kezdéssel. Azért kérdezem ezeket, mert így is elég húzós az ár, ha még a bontás is jó sokba kerül, akkor nem tudom, hogy megéri-e. Eseleg próbáljátok ki azt a lehetőséget, hogy az anyagért (vályog, cserép, faanyag) elbontják. Nálunk is volt bontás , a ház szoba és melléképület.


Csongrád - Az anyagért cserébe kezdte bontani egy cég az egyik épületet a volt csongrádi laktanyában. Nem jól csinálják, baj lesz belőle – mondták a helyiek. A sors fintora: azt a képviselőt érte baleset, aki elvállalta, hogy felügyeli.


Hozzávetőlegesen mennyibe kerül egy kb. A ház utcafronti, sík terepre épült, könnyen megközelíthető. Nálunk az egyik házra kiírták, hogy bontott anyagért lebontható.


A kisebbség egy hét alatt elvitte.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése