Bramac basic roll univerzális kúpalátét

A középső polipropilénsáv intenzív átszellőzést biztosító mm átmérőjű lyukasztásokkal készül. Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Készlet információ: Külső raktár.


A tekercsben forgalmazott elem három különböző anyagú (hosszanti) részből áll. Bramac basic roll univerzális kúpalátét. Emellett kétoldalt, a gerinceknél szükséges átszellőzést páraáteresztő filcből készült szellőzősáv . Gazdaságos kialakítású, tekercses kúpalátét, fém oldal sávokkal.


Porhómentes zárásról az öntapadó butilcsíkok gondoskodnak. Száraz, pormentes felületre helyezhető. Anyaga középen (a rögzítéshez) műanyag sávval erősített polipropilén filc, a széleken színes redőzött alumínium lemezzel. A cserepek hullámai és a kúpcserepek közötti réséket lezáró elem, mely a hornyolt tetőcseréppel készülő fedéseknél lehetővé teszi a taréjgerinc időjárásálló, gyors és esztétikus kialakítását.


A rések zárását a hosszanti élek mentén elhelyezkedő rugalmas filc- fésű biztosítja, mely elhelyezkedéskor a cserepek hullámaira . Fém oldalsávokkal ellátott tekercses kúpalátát. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Nyitvatartás: H-P 7:30-tól 16-ig, Sz: 7:30-tól 12-ig.


Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk . Stand szellőzőszalag, lezárófésű, Stand.


Taréj- és élgerincre egyaránt alkalmazható. L- ÉS TARÉJGERINC KIALAKÍTÁS. Alkalmazásával a kiváló szellőzés mellett egyaránt véd az időjárás viszontagságai és a rovarok ellen. Univerzális taréjgerinc kúpalátét doboz. EcoRoll univerzális kúpalátét doboz.


MetalRoll univerzális kúpalátét doboz. Basic Roll univerzális kúpalátét. A tetők taréj- és élgerinceinek lezárására szolgál. Minden cserépmodellhez alkalmazható, mind az él-, mind a taréjgerin- ceknél.


A formázható öntapadó szélsô sávoknak köszönhetően porhómentesen zár. A gerinclécre helyezett kúpalátétet a. TERRÁN ColorSystem tégla 3-as elosztókúp . Fém- és műanyag tetôrendszer-elemek: K szellôzôszalag. K lezárófésű, szellôzôléc.


K univerzális taréjgerinc kúpalátét. K Figarol univerzális kúpalátét. FigaRoll Plus univerzális kúpalátét.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése