Horganyzott i gerenda

Kép méteres I gerenda 2. Horganyzott i gerenda , 1. Komárom-Esztergom, Bokod. IPE acélgerenda árlista és súlytáblázat. Az IPE gerendákat raktárról kínáljuk, méretre vágással és házhozszállítással. A Z és C szelemenek, vagy más néven könnyűgerendák a könnyűszerkezetes építőanyagok tárházát szélesítik. Nagy teherbírásuknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatók ipari épületek és csarnokok építésénél.


A nagy szilárdságú, horganyzott acélból készült könnyűgerendák kis önsúlyuknak és nagy teherbírásuknak . Kötegben történő I- gerenda vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Weboldalainkon csak a járatosabb I-tartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő . Hidegen hengerelt vaslemezek. Melegen hengerelt vaslemezek. HEA - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.


Lindab S3gerenda helyett S2kerülne beépítésre, akkor a profil nyomatéki. A gerendák kivitele lehet festett vagy horganyzott. Lindab Z2gerenda helyett egy másik gyártó „Z200” típusú profilja kerülne.


Profilmegfogók és gerendamegfogók kínálatával várjuk Online Webshopunkban! Emelő Webshop - Emelőeszköz Szaküzlet. Emeléstechnikai eszközök kis és nagykereskedelme.


Minőségi termékskála, nagy raktárkészlet, szaktanácsadás. A PI- gerenda önmagában egyesíti a sokoldalúságot, tartósságot és megbízhatóságot. Arra tervezték, hogy megfeleljen az Európai.


Az elő- horganyzott oszlopaival, a Dexion már évekkel ezelőtt piacvezető szerepet töltött be, és most ugyanezt célozzuk gerendáinkkal. Az A típusú gerendapapucs közbenső tartók főtartókhoz vagy oszlopokhoz történő csatlakoztatására alkalmas. LTPhorganyzott trapézlemez. Schüco ASS tolóajtó hőszigetelő üvegezéssel. Többféle szín és formavilág.


Cégünk többféle alapanyagból kínál ereszcsatorna- rendszereket: PREFA színes alumínium, LINDAB színes horganyzott acél, Natúr alumínium és horganyzott acél alapanyagokból, a legkülönfélébb színválasztékban, többféle méretben. OSZLOPTARTÓ SZEGLEMEZ-A HORGANYZOTT , JOBBOS. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg.


Fix Ide kattintva megtekintheti a fixszakember ajánlásait: Lakatos. Festett vagy horganyzott kivitelben. SSI Schaefer raklapos állvány. JUMBO RHS melegen hengerelt acélszelvény (500x500xmm).


Schüco karosszériaelem rugalmas befogása acél sínbe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése