Icc dőlőbója

Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak köszönhetően könnyedén . Az egyik legjobb alkonykapcsolós dőlő bója ár-érték viszonylatban, azokban az időkben, ahol az . ICC Underwater Cloud Maker Classik bójákhoz. ICC Classic bója alkatrészek. ICC First Class alkonykapcsolós dőlő bója világító fejjel. JABB, MÉG TÖKÉLETESEBB TERMÉK! Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan!


A bója méteres vízoszlop magasságig van . Alkonykapcsolós teljesen vízhatlan világítófej, amely egészen egyszerűen belepattintható a bójatestbe. A vízmentességről a fejen található gumizáró gyűrű gondoskodik! A sötétség beálltával magától bekapcsol, majd nappal kikapcsol, ezáltal több száz méterről is látható. A világító fej egy igen kis fogyasztású led . Az ár tükrözi a megbízhatóságot és minőséget.


Dőlőbója max 2m vízoszlopig alkonykapcsolós világító fejjel! ICC világító dőlőbója , ICC mérlegelő állvány, ICC haltartó rúd. Akár méter mély vízben is használható. Súlya 2-kg, külön vászontokot adunk a bólyához és a csövekhez is.


V-os, alkonykapcsolós világítófej. Horgászfelszerelések az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. MackMessenger Duo Marker jezőbója.


A Holland horgászok igényeinek megfelelően került kialakításra a zsinórelvezetők új generációs, erősebb kivitelű formája a villa, mellyel az akadókban történő horga. ICC Prémium alkonykapcsolós dőlőbója. A többnapos, vagy akár több hetes horgászatok során a meghorgászandó, etetett helyet mindig érdemes valamilyen formában megjelölni. Odpowiednia elastyczność markera ICC pozwala na bezproblemowe skręcanie wielu elementów do postawienia go również na dużych głębokościach.


Całość została wykonana z dużą dbałością o szczegóły.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése