Schüco függönyfal

SCHÜCO üvegtetô-szerkezetek. Acél jellegű megjelenés. Steel-look design systems. Fa és acél tartószerkezetre . E sikeres együttműködés alapján a magyarországi ALUKÖNIGSTAHL Kft.

SI ablak betételemek homogén olvadnak bele a függönyfal képbe: a kifelé nyíló bukó - vagy párhuzamosan nyitható ablakok kézzel vagy TipTronic meghajtás mellett működnek. SI engedélyezése jelen . Schüco rendszerválasztékot kínálja Önnek az . Fa rátétszerkezetű függönyfal szerkezet. A statikai terheket egy, a fa tartószerkezetre rácsavarozott könnyű alumíniumprofil adja át a fa tartószerkezetnek.


MB-SGkönnyű függőnyfal rendszer. Az MB- SGrendszer felfüggesztett és üvegezett típusú könnyű függőnyfalak,.

MB- TTfüggönyfal rendszer. Olyan függönyfal rendszer, amely lehetővé teszi a . SI lizénás-osztóbordás alumínium függönyfal - rendszereinek alumínium szorítóprofilos ill. Ezzel az elismeréssel a cég jelenleg az . A rendszer az alaprendszer teherhordó profilválasztékát használja, és kibővíti a felhasználási lehetőségeket strukturális függönyfallá. Kiemelten hőszigetelt függőleges függönyfalrendszer.


HI (High Isolation) rendszerek a hőszigetelés új mérföldkövein nyugszanak. A kiemelten hőszigetelt függönyfalrendszerek innovatív hőszigetelési technikája szavatolja az EnEV, . A függőleges alapfüggönyfal rendszer. HI az optimális megoldás. Az ALUKÖNIGSTAHL a magasépítés területén a legmodernebb műszaki fejlesztéseknek és építészeti kihívásoknak eleget tevő, dinamikusan fejlődő nagykereskedelmi vállalat.


Az építőiparban kínálnak vevőiknek, partnereiknek alumínium,- acél- és műanyag nyílászáró profilrendszereket, olyan elismert márkák kizárólagos . Filigrán bordákból épülő . További információkat a fenti profilokkal kapcsolatban az alábbi linkeken talál angol . Mhatlapfejü csavar szerkezeti elemek rögzítése, anyagm. U konzol homlokzatburkolat tartószerkezet anyagm.

FISCHER DHK 1rögzítö tárcsa fekete müanyag táblánként min. A magas hőszigetelési érték és a kis beépítési mélység az építészek és a homlokzattervezők számára széles tervezési . A tetszőleges kialakításnak köszönhetően multifunkcionális ajtóként is alkalmazható, valamint beköthető az épületfelügyeleti és -biztonsági rendszerbe. A rendszer számtalan kialakítási lehetőséget kínál: a változatos formavilágnak és a választható színeknek köszönhetően szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése