Tondach engóbozott

A népszerű Tangó tetőcserép már nagy méretben is kapható. Tondach Bolero XXL antracit engóbozott tetőcserép. Az új terrakotta színben előszőr a TWIST és a RUMBA nagyméretű kerámia tetőcserepek lesznek elérhetőek mindenki számára. Igen népszerű napjainkban a mediterrán hangulatú építőanyagok felhasználása.


Kattintson a képre, és nézze meg nagy felbontásban a Twist lendületes vonalvezetését, és az engóbozott felület minden előnyével védett különleges színét! Az engóbozott felülettel ellátott tetőcserepek, mint a terrakotta színű TWIST és RUMBA is, rendkívül ellenálló felülettel rendelkeznek.

Ennek oka, hogy az agyagásványt tartalmazó engób színezőanyag a cserép égetése során kémiailag egyesül az agyaggal, így a kerámiacserép anyagának részévé válik. Engóbozott piros, barna, rézbarna, antracit, homok antik. Klasszikus forma, letisztult vonalak, egyszerűség, és mindez rendkívül gazdaságosan. A műemléki épületek felújításakor gyakran felmerülő elvárás a táska fedéskép kialakítása kis súlyterhelés mellett.


Webáruházunkban több ezer építőanyag közül választhatsz. A Figaro Deluxe-al fedett tető kiemeli a modern épületek letisztult struktúráját. A hagyományos téglavörös, vagy más néven natúr felület, valamint a matt színt biztosító engóbozott felületek mellett a Figaro Deluxe üvegmázas kivitelben is kapható.


Ezáltal különleges és igazán egyedi tetők valósíthatók . Még nagyobb választékért, és további kedvezményekért látogasson el a tondach -shop.

TONDACH kerámia cserép akció. Csárdás szegőcserép balos … Csárdás szegőcserép balos engóbozott piros, barna, antik. Hármas gerincelosztó hornyolt … Hármas gerincelosztó hornyolt gerinccserép engóbozott.


Az egyszerű vonalú, sík felületű Figaro Deluxe tetőcserép különleges színekben is elérhető. A lendületes felületkialakítás egyedülállóvá varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új . A tavaszi építési szezonra igen kedvező akciós ajánlattal készültünk az építkezők és a tetőfelújítók számára. CREATON Hungary Kft- az innovatív kerámia tetőcserép gyártó. Legmodernebb gyártási eljárások csúcsminőséget és egyedülállóan széles termékválasztékot tesznek lehetővé. Haladás és műszaki megoldások a természettel összhangban az aktív környezetvédelemért.


Mindhárom felületre jellemző a tartós- ság, az ellenállóság, a sav-, fagy- és UV- állóság. Hódfarkú hatás érhető el igen gazdaságosan. A cég leginkább termékeinek magas minőségéről, munkatársainak szakmai kompetenciájáról, innovatív, de elsősorban természetes tetőfedési . Balance barna engóbozott.


Minipack: Db Raklap: 1Db.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése