Csarnok hőlégfúvó

Termék részletes adatai. MASTER BV460E gázolajos ipari hőlégfúvó ,sátorfűtés,csarnokfűtés MASTER BV460E. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - holegbefuvo. Csarnok hőlégfúvó , légkeverő.


Weslin Oroszlány hőlégfúvó. Vezető hőlégfúvó -gyártóként a Robur mindig is stratégiai szempontnak tekintette az energiamegtakarítást.

Ez testesül meg látványosan a 1– 9kW fűtőteljesítményű, akár 1 -os hatásfokú (az alsó fűtőértékre vetítve) G kondenzációs hőlégfúvóban. A bevált alapkonstrukcióra támaszkodva kondenzációs hőcserélőt . A típusú ipari fűtő beltéri használatra. Ez a robosztus fali építésű ventillátoros fűtőberendezés típus alkalmas általános felhasználásra, kereskedelmi, és ipari használatra.


Ezek a modellek gyorsan, rugalmasan fűtenek ahol és amikor csak szükség van rá. Léghőmérsékletre szabályoz. Szellőztető üzemmódban is . A MINIGAZ típusú hőlégfúvók továbbfejlesztésének eredményeként fejlesztették ki a nagy légterű épületek fűtésére és hűtésére egyaránt alkalmas berendezést.

Master BLP16M PB gázos hőlégfúvó (15kW). Tipp: Hogyan válasszunk hőlégfúvót ? Tovább a kertigépblogra. A mobil fűtőkészülékek felhasználási területe rendkívül szerteágazó. Több, mnint évvel ezelőtt feljesztette ki a cég alapítója, Günther Schwank az első gáz alapú infravörös sugárzóját. Ettől a pillanattól a tevékenyégünk központjkában a hő áll - a mindenki számára jó közérzet elérése.


Ez azonban nem lehet egyedüli cél: Ügyfeleink egy innovatív, energiatakarékos és megbízható . Alkalmazható bármilyen belső tér fűtésére, ahol nincs fűtés, vagy van, de ideiglenesen többlet fűtési igény van, például: - termek, rendezvények. A telepítési lehetőségeket mindig a helyszíni adottságok . Használható szellőztetésre, csarnok fűtésre, temperálásra, használaton kívüli helyisége fagyvédelmére, munkaterület fűtésére. PB-gázzal működő fűtőberendezések. A készülékek gazdaságosan, hatékonyan és üzembiztosan működnek.


Az infravörös hősugárzók a levegő . Kiválóan alkalmasak nagy, jól szellőző terek, pl.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése