Előregyártott beton lépcsőlapok

A rendszer lényeges előnye, hogy elhelyezése után a szerkezet azonnal használatba vehető. Termék választékunk a mindenkori építési igényekhez igazodik. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége? A legfontosabb, hogyha a beton lépcsőnél a készítésének minden költségét (zsaluzás, zsaluanyag, vasalat, beton , munkabérek, utólagos burkolás költsége, utólagos korlát költsége ) egzakt . A megfelelő geometria és a szép felületek kialakítása helyszínen készített húzottkarú vasbeton lépcső esetén gyakran a legjobb szakembereket is komoly fejtörésre és erőfeszítésre készteti . Cégünk, megalapítása óta állít elő egyedi megrendelés alapján előregyártott vasbeton lépcsőkarokat. Az elemeket egyedi igényeknek és kialakításoknak megfelelően gyártjuk (karszélesség, fellépő, belépő, karhossz, fellépők száma).


Családi- és sorházak, kisebb társasházak kedvelt lépcsőtípusa az egyszer húzott „L” alakú, illetve a kétszer húzott „U” alakú lépcsőkar. A Semmelrock új blokklépcsője kertjének új arcot varázsol. Azok számára, akik szeretik a természetes, hagyományos felületeket, az egyszerű, letisztult egyenes, nagyméretű formákat ideális megoldás a blokklécső a szintkülönbségek . Hagyományos építőelemeink, illetve a födém- és falrendszereink kiegészítéseként előregyártott lépcső elemeinkkel is az építkezők rendelkezésére állunk. Lépcső akár óra alatt!


Velünk nincs ballépés, nincs banánhéj! A tervezéstől a kivitelezésig mindenben állunk rendelkezésére! KapcsolatHívja lépcsőmesterünket ! Helyszíni felmérés, látványterv és árajánlat készítése ingyen! Egy szép lépcső a lakás dísze! Külön megrendelésre vállaljuk egyedi méretek gyártását.


Bővebb információért keresse Szász-Bús Beatrixet. Tekintse meg aktuális árlistánkat. Több, mint éves tapasztalattal rendelkezünk a betonelemgyártás területén. Elsődleges feladatunk vevőink kiszolgálása a legkedvezőbb áron és minőségben.


Folyamatosan bővülő termékeinkkel várjuk vevőinket. Az ilyen húzott karú, vasbetonlépcsők megfelelő geometriája és sima felületeinek a helyszínen történő kialakítása még a jó . A lépcső az épületen kivüli és belüli, valamint a terep és az épület közötti magasságkülönbségből adódó szintek összekötésére szolgáló szerkezet. Alakjuk szerint (206. ábra):. Húzott karú fokos előre gyártott betonlépcső Családi és sorházak kedvelt lépcsőtípusa az egyszer húzott L alakú, illetve a kétszer húzott U alakú, előre gyártott lépcsőkar.


Többszintes épületekben elengedhetetlen eszköz a lépcső , hiszen másképpen nem juthatunk fel az emeltre kényelmesen. Beton és fémlépcsők burkolása fával. Viszont a lépcsők nem vásárolhatók meg készen kereskedelmi forgalomban.


Ahány lakás, annyi méret, így minden egyes lépcsőgyártás egyedi felmérést és . Es fehlt: előregyártott.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése