Polisztirol beton

A gyöngyök a hő- kezeléses duzzasztási eljárás során nyerik el eredeti szemcseméretüknek a kb. Fokozottan alacsony energiaigényű épületek külön hőszigetelő burok nélküli építésére alkalmas a polisztirol beton és acél vagy fa vázszerkezet kombinációjából álló Löglen építési rendszer. Polisztirol beton árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A kiváló hőszigetelő és hőmegtartó képességű elemekkel teljes szerkezetében hőhídmentes, homogén épület . Az adalékanyagok segítségével komoly hő és hangszigetelési jellemzőkkel rendelkező aljzatok készíthetők.


Hőszigetelő beton készítése házilag is kivitelezhető, keverése a betonkeveréshez hasonló.

Alapanyaga az expandált polisztirol gyöngy, vagy expandált polisztirol hab őrlemény, melynek testsűrűségét víz, cement, . Az elkészült próbatestek szilárdsági és összetételi adatait a 2. H és Hjelű homokkal készített polisztirol gyöngyadalékos beton szilárdsága. Tartós - A polisztirol könnyűbeton tartóssága vetekedik a hagyományos betonéval. Környezetbarát - A polisztirol könnyűbeton a gyártás és felhasználás terén egyaránt.


Egészséges - A polisztirol beton hőhídmentes szigetelést biztosít, mely meggátolja a. A poroszsüveg födém régi salakfeltöltése helyett polisztirol gyöngy feltöltést alkalmaznánk, erre kerülne a lépésálló szigetelés, majd pogácsás padlőfűtés alaplemez, végül beton. Kérdésem, hogy a polisztirol gyöngy “szárazon” is használható-e ilyen céra, vagy . Annak, akinek fontos az energiatakarékosság, .

Akit vonz a hobby építészet és kivitelezés, annak figyelmébe ajánlunk egy rendkívül széles körben alkalmazható hőszigetelő termékcsaládot. Olyan polisztirol adalékú hőszigetelő anyagról van szó, amely betontulajdonságokkal rendelkezik, és - a betonozási munkáknál megszokott nehéz fizikai munkát . Korszerű, könnyű, rendkívül jó hőszigetelő képességű beton adalékanyag, melyhez a helyszínen csak cementet és vizet kell adagolni. Vékony cementréteggel bevont polisztirol őrleményből áll, amely tartalmaz olyan speciális adalékszereket is, melyek hatására a víznél sokkal könnyebb polisztirol. Mára kiderült, hogy a polisztirol szigetelőanyagok égésgátló adalékanyaga a HBCD igen káros az emberi szervezetre. A HBC hexabromocyclododecan rövidebb nevén hexabróm egy vegyület ami arra szolgál, hogy a polisztirol szigetelőanyagok kevésbé . CEM I 4S jelű cement.


A víz-cement és homok- cement tényezők változatlanul és 85. Az AUSTROTHERM AT-KA könnyűbeton adalékanyag felületkezelt expandált polisztirol gyöngy. Az adalékanyag alkalmazásával, cement és víz felhasználásával könnyű, jó hőszigetelő képességű, megfelelő szilárdságú betonok készíthetők.


A speciális bevonat biztosítja a cement kötőanyag jó felületi tapadását, . Könnyű beton, thermo beton, polisztirol beton. Mikor az energia ára folyamatosan emelkedik, és ezen tendencia nem is fog változni, egyre fontosabb lesz a hőszigetelés, és a jő hőszigetelő képességű építő anyagok . Speciális betonok keverője: HUNGÁRIA BETON KFT. A beton elkészítéséhez csak cement és víz szükséges. Alkalmazásával megfelelő szilárdságú beton készíthető. Nagy vastagságban sem terheli a födémet.


Jó a hőszigetelő képessége.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése