Műanyag aknák

Be-, kifolyó csatlakozó tartozék! KEDVEZMÉNYES KISZÁLLÍTÁS! DN 4-es műanyag csőakna lépésálló tetővel. Műanyag vízóraakna fagyálló aknafedéllel Budapesten.


A termék neve: KIEMELHETŐ SZERELVÉNYŰ VÍZÓRA AKNA (4MM ÁTMÉRŐJŰ), DB LÉPÉSÁLLÓ ZÖLDTERÜLETI FEDÉLLEL ÉS CSŐCSATLAKOZÓ RÉZCSONKOKKAL.

Rövid leírás: A víziközmű szolgáltatók által ajánlott és széles körben használatos POLYDUCT műanyag. Gravitációs aknák Az anyagárat és a beépítési költségeket vizsgálva a műanyag akna fel tudja venni a versenyt a beton akna gyártókkal. A betonaknák alkalmazásánál a beszivárgások miatt a hálózatok végpontjain, azaz szennyvíztisztító-telepeken – az extrém túlterhelés . Minden PRO műanyag aknacsalád úgy van kialakítva, hogy az összes járatos öntvény, vagy beton fedél kerettel szerelhető legyen és a fedlapok előírás szerinti kibetonozása esetén, nehéz forgalmi terhelésnek is ellenálljon.


Ennek alapján, a PRO aknák bármilyen közúti terhelés esetében alkalmaz- hatóak. Wavin KG PVC csatornacső rendszeréhez kapcsolódó műanyag tisztítóakna-rendszert kínál. A Wavin tisztítóaknák mindenhol alkalmazhatók, úgy zöldterületeken mint gépjárműforgalmat bonyolító közutak esetében.


A kínálatot a tisztítóaknák mellett a mászható műanyag aknák teszik teljessé.

Elsősorban Polipropilén alapanyagból készített termékek kítűnő vegyszerállóságuk és jó mechanikai tulajdonságaik miatt széles körben . A szennyvízcsatorna-hálózat hosszú távú élettartamát és magas teljesítményét megfelelő ellenőrzéssel és karbantartással lehet fenntartani. A Wavin mászható és vizsgáló aknák széles választékát kínálja a biztonságos és könnyű hozzáférés szavatolására. Vízmérők forgalmazása, vízmérők javítása, vízmérők hitelesítése.


Vizeságazati termékek és kiegészítők gyártása, forgalmazása. Műszaki gumiáruk gyártása. Oldalunkon föld alatti és föld feletti műanyag tartályok és aknák széles választékát találja esővíz és szennyvízgyűjtésre, tűzivíz és vegyszerek tárolására, szállítására.


Kínálatunkban szerepelnek műanyag szerelvényaknák, öltözőszekrények, dekoratív, időjárásálló sírkeretek, valamint mezőgazdasági termékek: borjúnevelő . Folyamatosan fejlesztettük termékeink műszaki színvonalát, figyelembe véve vásárlóink igényeit. A hagyományos betonaknáknál a legnagyobb nehézséget vízzáróvá tételük okozza. E probléma elkerülésére megbízható megoldást nyújtanak a műanyag aknák , melyeknél az egyes előregyártott elemek között az erre a célra kialakított horonyban elhelyezett gumitömítés gondoskodik a teljes . Aknák készülhetnek egyedileg, de a kereskedelemben előre gyártott, műanyag aknák is vásárolhatók. Az utóbbiak lényegesen olcsóbbak, és a szabványi előírásoknak biztosan megfelelnek.


Azonban nem minden helyre telepíthetők. Hidroforok, tartályok, műanyag aknák , vízellátók, szennyvízátemelők részére, egyedi méretű PP tartályok megrendelésre. Előregyártott gépészeti akna.

Megnevezés Magasság Széle.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése