Ortopedicke pomocky presov

CENTRUM ORTOPEDICKEJ PROTETIKY spol. Merné miesto, Prešov - Výroba, predaj a aplikácia individuálnych ortopedicko - protetických pomôcok. Liečebno - preventívna starostlivosť, poradenské služba a technická pomoc pohybovo postihnutým občanom. Porovnajte firiem v lokalite Prešov : ZDRAVOTNÍCKE POTREBY - ŠLACHTIČ VLADIMÍR, Ing.


UNIZDRAV - ZDRAVOTNÍCKE POMÔCKY , THUASNE MEDICAL , s. Navštívte našu stránku a informujte sa! Ponuka e-shopu nevystihuje ponuku presovskej kamennej výdajne. Naša výdajňa prispôsobuje ponuku sortimentu požiadavkám svojich miestnych pacientov a zákazníkov.


Potrebujete zdravotnícku alebo kompenzačnú pomôcku? Zdravotnícke potreby a zdravotnícke pomôcky - Najväčší internetový obchod na Slovensku. Aries Medishop ponúka kvalitné zdravotnícke pomôcky pre každého. Pobočka verejnej lekárne ! Veľký výber pančuch na kŕčové žily, ortopedických pomôcok, pomôcok pre rehabilitáciu, inkontinenciu, sortiment pre diabetikov.


Vitajte na stránkach predného výrobcu zdravotníckej obuvi a zdravotníckych pomôcok. Maloobchod so zdravotníckymi a ortopedickými pomôckami v špecializovaných predajniach, Zobraziť detaily. NEOPROT - Merné miesto pre zhotovenie ortopedickoprotetických pomôcok. Obrázok : ORTOPRO plus - výdajňa ortopedických pomôcok . Sme špecializované neštátne zdravotnícke zariadenie medicínsko - technického odboru ORTOPEDICKÁ PROTETIKA, ktorá poskytuje komplexnú liečebno - preventívnu starostlivosť, poradenskú službu a technickú pomoc pohybovo postihnutým občanom vrátane osôb s ťažkým zdravotným postihnutím. V priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. Tie budú použité na nákup pomôcok pre ortopedické oddelenie.


PacientoUžitočné informácie pre našich pacientov a ich rodinných príslušníkov. ZamestnancoInformácie pre našich zamestnancov pre lepší chod a rozvoj nemocnice (VIP). Inzerujte zdravotnícke pomôcky zdarma. Predaj ochranných pracovných odevov, pomôcok - pracovná, bezpečnostná obuv, ochranné pomôcky , pracovné rukavice, ochranné prilby, zváracie odevy, pletené kukly, čiapky pod prilbu.


Distribúcia a priamy predaj zdravotných pomôcok, . Mesto Prešov vychádza svojim starším a telesne postihnutým občanom v ústrety v sociálnej oblasti aj tým, že im zdarma požičiava na kratšiu dobu zdravotnícke pomôcky. Ide o doplnkovú službu, ktorá by im mala uľahčiť život v prechodnom období, kým si po úraze či náhlom zhoršení zdravotného stavu . Výdajňa zdravotných pomôcok: ZDRAVOTNÍCKE POTREBY - Prešov , Levočská 7. Pochváľ a okomentuj výdajňu zdr. Ak máš aktuálne informácie k tejto výdajni zdravotných pomôcok, poskytni nám prosím aktuálne údaje o otváracích hodinách, kontaktoch, dodatočných údajoch. Otváracie hodiny pre UNAMED s. Internetový obchod so zdravotníckymi pomôckami a potrebami. Biolampy, bandáže, barly a palice, invalidné vozíky, parochne, polohovacie postele, pomôcky na cvičenie, domáce lekárske prístroje a iné.


Výroba ortopedicko-protetických zdravotníckych pomôcok. Veríme že vám uľahčíme získať prehľad o možnostiach ortopedickej protetiky pohybového aparátu a uľahčíme vám vaše rozhodovanie. ARIES MEDISHOP zdravotnícke pomôcky Prešov. Intenzivně pro Vás připravujeme novou prodejnu na ulici Hlavná 135.


See what people are saying and join the conversation.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése