Süllyesztett világítás gipszkarton

Süllyeszhető, fal színére festhető design lámpatestek gipszkarton rendszerekhez. Az egyedi megjelenésű festhető LED lámpa elsősorban modern enteriőrökhöz ajánlott. A termékskála nagyon széles: Süllyesztett mennyezeti lámpák, falra szerelhető vagy gipszkarton falba épített világítótestek, lábazati világítás , . A LED mélysugárzókat esősorban irodaházakban, kórházakban, bevásárlóközpontokban, és más olyan helyeken használják, ahol álmennyezeti világítási rendszer van kiépítve.


Termékeink közül a Ledinaire (Philips brand) sorozat süllyesztett lámpái a hagyományos kompakt fénycsöves mélysugárzók helyére építhetők.

Az álmennyezetekbe, illetve gipszkarton szigetekbe süllyeszthető világítás ismét a reneszánszát éli. Egyre több helyen választják ezt a világítási formát a csillárok helyett, ahol azonban nincs lehetőség a süllyesztésre (pl. beton födém), ott a mennyezetből kiemelkedő gipszkarton sziget a megoldás. Beépíthető, süllyeszthető lámpát, led panelt keres? Vásároljon online kényelmesen, garanciával kedvező áron.


Kattintson a részletekért. Felületbe süllyeszthető LED panel lámpák. Az egyik módozat a LED panel, amely egy lapos világítótest, belsejében led szalaggal, előlapja homogén plexi.


A süllyesztett lámpa főként akkor használható az Ön üzlethelyiségében, ha ott már ki van alakítva álmennyezet, és abban szeretné elhelyezni a világítást.

Az álmennyezet lehet gipszkartonból vagy kazettás kialakítású - mindkettőbe könnyen beszerelhetők a süllyesztett LED lámpák. Nem lehet azonban süllyesztett LED . Mennyezetbe süllyeszthető kerek GIPSZ LED lámpatest kerek Láthatatlan lámpatest LED gipszkarton világításhoz. Gipsz lámpatesteink a professzionális design új irányzatát képviselik. A gipszkarton mennyezettel tökéletesen és hézagmentesen összedolgozható, festés és glettelés után a lámpatest eggyé válik a . Nem csak olyan helyeken használják ezt a megoldást, ahol pl.


XPS sziget, mennyezeti dobozolás beépítése, szerelése. Egy általam felújított panel lakás átadás előtt. Sebő Géza gipszkartonszerelő. A gipszkarton álmennyezet sokak számára vonzó megoldása a mennyezet egyenetlenségeinek, a kábelek és egyéb szerelési kellékek elrejtésére. A gipszkarton lapokból készült szerkezetek is lehetővé teszik érdekes világítási rendszerek létrehozását – inspirációkat a Szárazépítészet és világítástechnika oldalon találtok.


Használhatjuk mint önálló elem vagy már meglévő felületre helyezhetjük fel, hogy garantáltan egyenes és sima legyen , de ha úgy szeretnénk használhatjuk kábelek, csövek, vezetékek vagy berendezések elrejtésére és természetesen rejtett “falba süllyesztett ” világítás kiépítéséhez . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Segítségre van szüksége a választásban? Gipszkarton doboz széles választéka azonnal raktárról.


Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése