Szeglemez tető

A megtervezett szeglemezes tartók optimalizáltak, rácsos kialakításuknak köszönhetően tetszőleges tetőforma tervezhető velük. A tervező szoftver modellezi a teljes tető kialakítását, elvégzi a statikai . Ma Észak-Amerikában a tetőszerkezetek túlnyomó része szeglemezes rendszerű, de Nyugat Európában is - országonként eltérő . A rácsos tartók csomópontjainak szeglemezes kapcsolata úgy készül, hogy a csomópont mindkét oldalába egy-egy szeglemezt préselnek be. Szeglemez , SZEGLEMEZES TETŐ , SZEGLEMEZEK , SZEGLEMEZESTETŐ. VÁLASZD A MAGYAR SZEGLEMEZT ! A Mitek szeglemez a korszerű tetőszerkezetek fakapcsolati kötőeleme. Két oldalról a fába préselve roncsolásmentes kapcsolatot biztosít a faszerkezetek rúdjai közt.


Síkbeli rácsostartók és keretszerkezetek egyaránt kialakíthatók. Az előregyártott síkbeli tartók segítségével egyszerű és bonyolult tetőidomok egyaránt . Elérhetőség: Ügyvezető Igazgató: Legéndi Mariann. A szabást az áztatás követi, mely során a faanyagot az áztató kádba helyezik, hogy a faanyagvédőszer felszívódjon a faanyagba.


A préselés hidraulikus présgépekkel történik, a szeglemezt. Ekkor jelentek meg az Egyesült Államokban az első tűzi horganyzott acélból gyártott szeglemezek Gang Nail néven. Ezek a lemezek lehetővé teszik a kis keresztmetszetű előre leszabott faelemek összekapcsolását nagy fesztávú . A MiTek szeglemezek és a Simpson-StrongTie acél kapcsolóelemek magyarországi forgalmazója a tervezők számára – az építész és mérnök kamara által akkreditált – konferenciákat szervez a szeglemezes tetőszerkezetekről. A cég építész irodák számára ingyenes tanácsadást, gyártmányterv késztést, . Külön kérésre egy részletekben nem teljes, közelítő látványtervet is mellékelünk (szeglemezes tető esetében). Minden egyes tetőszerkezet egyedi, az igényeknek megfelelően tervezzük és adjuk az árajánlatot.


Az árajánlat alapját a bedolgozott anyagmennyiség (faanyag és szeglemez ) képezi, . A kivitelezés előre tervezhetővé, ezáltal jóval gyorsabbá válik, hiszen az építési tervdokumentáció, valamint a tető statikai tervek alapján, előre legyártott, és a helyszínre szállított átlagos méretű családi ház tetőszerkezete akár két nap alatt is felállítható, így a ház építőmesteri munkái. A jó tetőfedés nem létezik korszerű tartószerkezet nélkül. Ez a tartószerkezet a magastetőknél az úgynevezett fedélszék, amelyről talán sokak fejében ma még mindig a hagyományos, ácsok által készített faszerkezet képe jelenik meg.


Bertalan Árpád építő-gépész mérnök szabadalmaztatott szabadalmi díjas Diagocon márkanevű sík- szeglemez találmányával. A szelemezes kötésű rácstatrós szerkeztek mérnöki szerkezetek, melyekben minden egyes tartóra külön statikai számítás készül, így a szerketer maximálisan megbízható. A tető illetve tartószerkeztek alapanyaga a kereskedelemben bárhol.


A szeglemezes kötésű tetészerkezetek jellemzői és előnyei. Tevékenységi kör: Építőipar: Ácsmunkák Hagyományos és szeglemezes tetők. Nagy fesztávú födémalkotás. Könnyűszerkezetes épületek,faházak. Gépipar: Ács kötőelem gyártás- szeglemez.


KereskedeleSzeglemezek kis és nagykereskedelme. Alkalmazható családi házaknál, csarnokoknál, társasházaknál, készíthető belőle panelház rekonstrukció során akár magas tető is. A fa szeglemezes szerkezetekből gazdaságosabban, olcsóbban építhető pl.


A szerkezet - a rácsos kialakítása miatt - mérnökileg maximálisan optimalizált, emiatt kedvező áron kínálják gyártóik. Ismét csodálatos helyszínen folytathattuk a korábban elkezdett munkát. Az Anico- készházak Kft.


Cégünk a világ vezető szeglemez gyártójával a Mitek-el áll kapcsolatban, mely a szeglemez ellátáson túl biztosítja az összes technikai újítást és fejlesztést. A következő előnyök járnak Önnek a VARIOTECH szeglemezes tetőszerkezet alkalmazása esetén: - Méretpontos, statikailag méretezett szerkezet - Költséghatékony .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése