Turisztikai pályázatok magánszemélyeknek 2017

Népszerű és fontos pályázatok , támogatások, pályázati kiírások, pályázati lehetőségek és pályázati információk magánszemélyeknek. Művészeti, kulturális, energetikai , stb. Meglévő szálláshelyek felújítására, bővítésére, és új szálláshelyek létrehozására is lehet pályázni.


A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg jelentős, 3milliárd forint. Falusi turizmus fejlesztése. Gondolkodik falusi vendégház üzemeltetésében, vagy már aktív falusi turisztikai szállásadó, de vendégházát felújítaná, bovítené? A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – Szállodafejlesztés a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben pályázati konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, . A programnak köszönhetően az összes vidéki szálláshely megújulhat a következő években.


PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA. Pályázat kódszáma: TFC-2. Jelen pályázati felhívás alapvető célja, hogy a Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségben található, elsődlegesen belföldi gyermek- és ifjúsági táboroztatást ellátó helyszíneken a fejlesztés eredményeként a táborok látogatottsága, szolgáltatási, . A pályázat a vidéki térségben működő, mikrovállalkozásnak minősülő mezőgazdasági termelők, nem mezőgazdasági tevékenységeinek továbbfejlesztését támogatja. Ezen új lehetőségek első komplex programja a GINOP keretei között jelenik meg – mely l. Egyelőre még nem látjuk a VP-s kiírásokat, így a pályázati feltételeket sem, de úgy gondolom, hogy erre az. Az Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság által kiírt pályázat célja a vidéki , tanyás, aprófalvas területeken működő mezőgazdasági termelők,.


Hozzátette ugyanakkor: a falusi turizmus tipikusan kiegészítő, magánszemélyként is végezhető tevékenység, amellyel kapcsolatban a pályázat előírja, hogy . Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: maximum 50. Ft, a támogatási intenzitás mértéke a fejlesztési helyszíntől . A pályázat keretében az épületek energiahatékonyságának javítására vonatkozó tevékenységek, megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek támogathatók. Európai Únió, Európai Struktúrális és Beruházási Alapok.


Vidékfeljesztési pályázatok. Vissza nem térítendő támogatás folyósítása kárpátaljai egyéni vállalkozók, mikro- és kisvállalkozások számára, turisztikai tárgyú fejlesztések céljából. A vidéki térségekben (1fő alatti településen) élő, vállalkozó szellemű és piacképes ötletekkel rendelkezők támogatása, 1milliós Ft-os szabadfelhasználású vissza nem térítendő támogatás formájában. A pályázat támogat minden olyan vállalkozói tevékenység elindítását, ami nem mezőgazdasági . Már benyújtható a magánszemélyek számára kiírt energetikai pályázat , mely kertében nulla százalékos hitelt igényelhetnek a pályázók.


Hargita Megye Tanácsa minden évben vissza nem térítendő . Válassza ki a keresett pályázati kategóriát. Munkahelyteremtés,- megőrzés. Számos támogatás létezik az innovatív technológiák, a környezetvédelem, a turizmus , az egészségügy, és sok más egyéb területen.


Turisztikai pályázatok. Ha Önnek valamilyen egyedi ötlete van, amelyik esélyes arra, hogy megnyerje a kiírásokat, akkor partnerünk minden további nélkül elvállalja a pályázati anyag elkészítését minimális jutalék . A családbarát szolgáltatások fejlesztésére eszközbeszerzések és beruházási jellegű tevékenységek támogatására pályázatot nyújthatnak be kereskedelmi szálláshelyet, vendéglátóegységet üzemeltető vállalkozások, fizetővendéglátó magánszemélyek , turisztikai szolgáltató társaságok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése