Dőlőbója világítás

Barkács - Dőlőbója világítás 3. Lépésről lépésre elkészítheted Te is velünk az alkonykapcsolós dőlőbójafejet. Mindenféle műszaki szakzsargon nélkül ábrákkal illusztrálva. A dőlőbója nagyon praktikus kiegészítője a világító fej.


Horgászvideók, Horgász videók. A második részben a led betokozását és a fej kialakítását mutatjuk be lépésről lépésre. A Nikl bójákkal kompatibilis, de bármilyen más, akár házi készítésű bójákhoz is felhasználható. Olcsó eladó új és használt dőlőbója világítás. Olcsó Dőlőbója Világítás Dőlőbója világítás 3. Akciós világítás akár házhozszállítással is!


A bója világítása ledes megoldású, ennek is köszönhetjük az elképesztő fényerőt és az elemek is nagyon hosszú ideig bírják. Természetesen 1-ig vízálló. A bójatestek belsejébe gumidugók kerültek, amelyek gondoskodnak a teljes.


A világítás négy színben létezik: sárga, zöl piros és kék! Hát nem tudom , szerintem kohm nem fogja megnyitni az áramkört, egy egérből kiszedett fototranzisztorral próbáltam de nem működött vele, annak is olyan 5ohm volt az ellenállása de akkor nagyon megvolt világitva, és semmi nem történt. Mondjuk ha párhuzamba kötnék vele valami ellenállást?


Minden igényt kielégítő ICC Classic Dőlőbója egyaránt használható sekély és mély vízben is. Az ár tükrözi a megbízhatóságot és minőséget. A kis energia fogyasztású lednek köszönhetően a világítás hosszú élettartalmú ami akár 450- 5óra folyamatos világításra alkalmas. ICC Classic világító dőlőbója Az összes fontos kritériumnak megfelelve készült az ICC Classic alkonykapcsolós dőlőbója , amely tökéletesen használható akár a sekély méteres vízmélységtől egészen méteres mélységű vizekben egyaránt.


Sok etetési módszert ismerünk már, melyek merőben különböznek egymástól, mégis van egy közös pontjuk, akkor a legeredményesebbek, ha koncentrálni tudjuk őket egy adott területre! Itt jönnek szóba a különféle bóják. Most a dőlőbója legegyszerűbb változatának az otthoni elkészítését mutatom be. A színváltós világító fej egy igen kis fogyasztású led világítással működik, amelyhez az energiát 3db AAA 5V ceruza elem (nem tartozék) biztosítja, így hosszú távra megoldottá válik bójánk megvilágítása. További termékek a kategóriában.


A gyártó további termékei. Imperial Baits Dőlőbója talppal táskában. ICC ALU haltartó rúd (leüthető verzió) 100cm, 10db . Az összes általunk igen fontosnak tartott kritériumnak megfelelve létrehoztuk az ICC Big Water alkonykapcsolós dőlő bóját, amely tökéletesen használható akár a sekély méteres vízmélységtől egészen méteres mélységű vizekben egyaránt.


Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak (piros színű meneteknek) . CarpDoctor Leads- Dőlőbója súly - Duration: 1:10. Kattints a képre a teljes mérethez! Eladó egyedileg gyártatott alkonykapcsolós dőlőbója súllyal együtt. Mindakettőhöz jár elemekkel együtt az éjszakai világítás. A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.


Viszont az elemek nagyon jól bírják. Folyamatos világítás mellett gagyi elemekkel 4-5nap. Ez a világítós dőlőbója praktikus teleszkópos kivitelben készül, melyet méteres mélységű vagy akár méter mély vízben is használhatunk.


Külön érdekessége , hogy a bójára egy teljesen vízhatlan világítást szereltek, mely sötétedéskor egy ceruzaelem segítségével önműködően bekapcsol majd nappal kikapcsol, ezáltal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány