Hegesztett lánc

Speciális felhasználási területekre (forgácskihordó láncok , hőkezelő gépek láncai, mozgólépcső láncok , fagyasztóalagút láncok , pasztőr láncok , tálcás csomagolók láncai stb) kínálunk Önöknek lánc meghajtási megoldásokat a gépgyártói ár töredékért, ezáltal jelentős költségmegtakarítást elérve Önnek és cégének. Végfelhasználókat viszonteladóinkhoz irányítjuk. LÁNCOK , KARABINEREK kategóriában szereplő termékek (féle termék).


Megnevezés, Rendezés megnevezés szerint, csökkenő sorrendben Rendezés megnevezés szerint, növekvő sorrendben. Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendben Rendezés ár szerint, növekvő sorrendben. Hegesztett acél lánc a Speciális láncok kategóriában. Sz x M) anyag: acél huzalvastagság: mm tekercshossz: m. KOELNER Lánc (horganyzott).


Acél alapanyagú horgany bevonatos hegesztett szemű lánc. Alkalmas különböző tárgyak rögzítésére, függesztésére, lezárására, kapuk, ajtók, lelakatolására. A kisebb átmérő (és 7mm) főként díszitésre és függesztésre használhatóak.


Hasonlítsa össze az árakat! Magyar verzió English version Versiunea română Українська версія Russian version Slovenská verzia Srbija. Prijavi se Kontakt Preuzimanje Vesti Video zapisi Choose language . Lánc 0mm (horganyzott) díszlánc, horganyzott hegesztett szemmel. A lánc csuklósan összerakott alkatrészek sorozata.


Egyes láncok (hajtóláncok, lánchíd) elemei, a láncszemek csak egy tengely, mások (szemeslánc) két sőt három tengely körül is el tudnak fordulni. A láncokat terhek tartására vontatására és emelésére, gépek hajtására, sok helyütt kötelek, zsinórok helyettesítésére, . Az előmunkások, gépkezelők, vasmunkások angolok, a kőfaragók olaszok, a segédmunkások magyarok voltak. Mindennapos használatra, pl. Népszerű és sokoldalú termék.


A táblázatban megadott . A hegesztett lánc könnyű és erős, ideális általános célra, pl. Lánckarika hegesztett 5x 55mm horganyzott, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Gyakran használják a közös célokra, mint a mindennapi kapcsolatok és a pótkocsi ajtaja mara valamint az anyagok mozgatására az iparban.


A lánc a hegesztés végén elhelyezett minden láncszem, az oldalsó hegesztett változatban is kérhető. A népszerű és sokoldalú termék. EN 818-szabvány szerinti, 8-as anyagminőségi osztályú nagyszilárdságú teherlánc. Kerékpár lakat edzett acél lánc.


Kryptonite, Bikefun, Velotech, Onguard. Amennyiben a lakat is a lánchoz készült speciális formájú, a feszítvassal . Burg Wachter - TK biztonsági ajtólánc. Görgősláncok egy és többsoros kivitelben, metrikus és col méretválasztékban, normál és kalibrált változatban.


Szemesláncok, kalibrált teherláncok. Karbantartásmentes láncok. Lánckerekek, láncfeszítők, szabadonfutók . A hatalmas lánc Itália egységesítésére tett meghiúsult és vérbe fojtott kísérlet jelképe. Itt minden információt és tesztet megkapsz róla.


Ha kérdésed van azt is felteheted!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány