Pályázatok vállalkozásoknak 2017

Pályázatok vállalkozásoknak : válogatás a népszerű és fontos, cégeknek, vállalkozásoknak , vállalkozóknak kiírt, nyitott pályázati felhívások közül. Európai Únió, Európai Struktúrális és Beruházási Alapok. A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázat i felhívás. Nem támogathatók a Közép-Magyarországon megvalósuló . Az összes aktuális és várható pályázat vállalkozások és non-profit szervezetek részére egy helyen!


Az NGM újabb milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet. Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázati felhívást tesz. Talán az utolsó lehetőségek egyike ez, amely során vissza nem térítendő uniós támogatás nyerhető.


Többféle pályázat is kiírásra került: GINOP 2. A pályázat kiírásával a . Egyéni vállalkozóként, illetve társas vállalkozás személyesen közreműködő tagjaként (tehát nem munkaviszonyban!) a fizetendő szociális hozzájárulási adó alapja a minimálbér 11-a. Pályázatok eredményei - Magyarországgal szomszédos országokban nyilvántartott és működő induló külhoni magyar fiatal vállalkozások tevékenységének támogatására. Eszközbeszerzés Pályázatok Vállalkozásoknak. A több tucat kiírás kiváló lehetőség a gyarapodásra, a vállalkozás hosszú távú biztosítására.


Most kell pályázni, mert most van benne pénz! Majd a következő lépés, hogy a jóváhagyott üzleti tervvel rendelkezők beadhatják a kérelmüket két további pályázat egyikére. Ha meggyőző a terv, akkor az általuk indított vállalkozás költségeit és millió forint közötti vissza nem térítendő forrással támogatják a kevésbé fejlett régiókban. Az ügyintéző a kincses városban pályázati fórumot tartott. Jelen felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be azon mikro-, kis- és középvállalkozások , . A hitelprogram célja a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó Mikro-, Kis- és Középvállalkozások versenyképességének növelése, korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, valamint e képesség növelésének támogatása a külső . Aktuális pályázatok vállalkozásoknak.


Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása - támogatás 5- millió . Törlésre került a pályázati felhívás 3. A vállalkozás tulajdonosa(i) nem lehet tag, tulajdonos a pályázó. A második részlet igénylése hónap után lehetséges, az üzleti terv megfelelő teljesítés alapján. A támogatás -át rögtön a sikeres pályázat kihirdetése után fizetik ki. Pályázhat mikrovállalkozás indítása esetén a helyben lakó 18. Ingyenes hitelt kínál a kis- és középvállalkozásoknak a kormány.


Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programjának keretében a „Pénzügyi eszköz” című (EFOP-.1.-17) hitelprogram tervezetéről az érintettek véleményét is meghallgatják. Az oldalon az uniós pályázatok tematikusan kereshetőek, így Ön könnyen megtalálhatja a fejlesztési céljaihoz .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány