Raszter térkő

JV- Raszter térkő - Minőségi térkövek gyártása és kereskedelme. Térkő, térburkoló kő, növénytámfalelem, kerti szegélykő, gyephézagos kő gyártása, kis- és nagykereskedelmi értékesítése. Kedvező áron kiváló minőségű térkövek. Térköveink nemcsak kiváló minőséget képviselnek, de árak tekintetében is versenyképesek. Az alábbi térkő árlistából Ön is kedvére válogathat bőséges választékunkból.


A térkő árait termékcsaládonként, színenként külön-külön is feltüntettük, a könnyebb választás érdekében. A különböző méretekből adódóan többféle módon variálhatjuk, alakíthatjuk a térburkolatot. Kedvünk szerint a térkövek rakhatók külön-külön, vagy egymással kombinálva. Térkő stílusos magyar térkő , antik klasszikus rusztikus és minimál stílusú térkövek , kiegészítők térkövekhez.


A HÁGÓ térkő fő ismérve a fogazott oldalkialakítás. Ennek köszönhetően ezek a térkövek erősen kapaszkodnak egymásba, nagy szilárdságú térburkolatot alkotva. A legjobb választás parkolók, benzinkutak, üzemi területek, buszmegállók, nagy teherbírású burkolatok kialakítására.


A KORALL térkő nagy teherbírású burkolatok építéséhez ajánlott. Rendkívüli strapabíró tulajdonságát annak köszönheti, hogy a hagyományos cm-rel szemben extra igénybevételre szánt cm-es vastagságban is gyártjuk. Stílus a hulladéktárolásban.


Nagy méret- és színválasztékban készülő kukatárolóink a háztartási kukák praktikus és esztétikus tárolására szolgálnak. Látogassa meg új honlapunkat, ahol konfigurátorunk segítségével . LETISZTULT MEGJELENÉS A PANNÓNIA térkövet elegáns, egyszerű vonalvezetés, homogén színek jellemzik. Ha kedveli a tiszta megoldásokat, kellemes színeket, a PANNÓNIA térkő az Önnek ideális burkolat. A PANNÓNIA térkő élletörés nélkül készül, ezért a fugák sokkal kisebbnek látszanak, a burkolat zártabbnak . Egy darab kő több mint fél négyzetméter.


Ezzel a kővel egészen új hatású burkolatot lehet építeni. Nagyon modern, nagyon látványos a nagyméretű lapokból, kevés fugával készült felület. Térkövek előnyei praktikus térkő térkő gyártása térkőburkolat előnyei vízelvezetés térkőburkolatnál termékek listája térkő bontása térkő gyártás. Többféle lerakási móddal elkészíthető, fektethető soros, vagy halszálka-kötésben.


A LAGÚNA térkő stabil burkolatot ad. A térkő lerakásához szükséges kezdő- és félköveket a normálkövekkel együtt szállítjuk. IDŐUTAZÁSRA INVITÁLNAK VEZÚV ANTIK térkő egy különleges, felületnemesítéssel készült kő. Ezeket a köveket egy erre a célra szolgáló, speciális berendezésben koptatjuk. Ennek során a kövek felületei megcsiszolódnak, az élek és a sarkok véletlenszerűen letörnek, csorbulnak.


Járdák, teraszok, belső udvarok burkolásához ajánljuk. Egyféle, 60xcm-es méretben készül. TERMÉSZETESHEZ IGAZODIK A Növénytámfal elem felhasználásával dekoratív zajvédő falakat, kerítéseket, támfalakat építhetünk, rézsűket támaszthatunk meg. TETRA TÉRKŐCSALÁD KIEGÉSZÍTŐJE.


Az egymásra rakott növénytámfal elemeket termőfölddel feltöltve növényekkel ültethetjük be, így egy barátságos, természetes zöldfelületet kapunk. Az elegáns, nagyméretű lapok, cm-es vastagságban készülnek. A lapoknak nincs élletörésük, ezért minimális méretű a fugakép.


A különleges technológiával készült térkő mintázata a természetes kőlapokhoz . Kiváló alapanyagok gondos ellenőrzés térkő gyártás során.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány