Tető rétegrend zsindely

OSB lap, ami a zsindely rétegrendjét hordozza. Itt most egy olyan tető zsindely felújítását mutatjuk be, ahol nem egyszerűen átzsindelyezünk, hanem meg is emeljük a tető szintjét, így alakítva ki az eredetilen hiányzó légrést. Amennyiben a tető rétegrendje tökéletesen kialakításra került, úgy a régi zsindelyre direktben fel lehet szögelni az új zsindelyréteget. Következő lépésben a zsindelylemez felső felülete megkapja a bazalt zúzalék szórást, aminek elsődleges funkciója a bitumen UV sugárzás elleni védelme, de nem utolsó sorban ez a réteg adja a zsindely esztétikai értékét hordozó színhatást is az elkészült tetőfelületen. A granulátum felszórása után precíziós görgősoron . Az IKO nem vállal felelősséget a zsindely szakszerűtlen felrakásából vagy a tetőfelület nem megfelelő előkészítéséből eredő beázások esetén.


A zsindely nem alkalmazható közvetlenül a tetőtér szigetelése fölött, a zsindely hordozó felülete és a szigetelés között jól szellőztetett légrésnek kell elhelyezkednie. Hosszabbítsa meg tetőjének élettartamát szellőzéssel. Bitumenes-zsindelyek Masterplast oktatófilm a Roofbond bitumenes. Szellőztesse zsindelytetőjét.


Az IKO, A zsindelyszakértő szeretné megosztani Önne. Tervezési preferenciák ( tetőkialakítás ). Legyen fólia vagy ne legyen? Tetőterek kialakítása - rétegrendek. Tetőtér beépítés – 2szeres kiszellőztetéssel.


A legtöbb tetőfedő anyaggal összehasonlítva a hang, amit az eső vagy jég okoz a tetőn , a zsindely esetében a legkisebb. A bitumenes zsindelyek egyes típusai ellenállnak a tűz terjedésének is, és a széllel szembeni ellenállásuk is kitűnő. RÉTEGREND : ERESZSZEGÉLY KIALAKÍTÁSA. Az IKO bitumenes tetőzsindely felépítése hosszú évtizedek során forrt ki a mai, 21. Pár évvel ezelőtt még -főleg a tömegtermeléséről híres Észak-Amerikában- a zsindelylemezek hordozórétege szerves anyagból készült lemez volt, lényegében tömörített cellulóz.


A tető rétegfelépítésében jelölt. EGY RÉTEGŰ BITUMENES LEMEZ. Egyre nagyobb népszerűségnek . Ha lesz tetőtér beépítés, akkor ugyan úgy fóliázni és lécezni kell a tetőt az OSB lemez alá, mivel ki kell alakítani a szellőző rést, mivel sem az OSB, sem a zsindely nem páraáteresztő.


ALÁTÉTHÉJAZAT ÉS rÉTEGrEND. Megjegyzés: Magyarországon a minimális megengedett tetőhajlásszög 5°. ALKALMAZÁSI TERÜLET, ÉRVÉNYESSÉGI KÖR. Az „Alkalmazástechnikai útmutató” Magyarország területén bárhol elhelyezkedő, bármilyen funkciójú és szerkezetű épület bitumenes tetőzsindellyel történő lefedéséhez szükséges ismereteket tartalmazza.


Európa más országaiban történő alkalmazás esetén az előírások . A SUPER KATEPAL bitumenes zsindely csekély súlya miatt javasolható a tetőfelújításoknál , mert. Tető rétegrend – zsindelyfedés esetén.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány