Injektálás alapmegerősítés

Cégünk vállalja injektálások elvégzését. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje szakmai segítségünket, ajánlatunkat alapmegerősítés témakörben, elérhetőségeink bármelyikén, vagy a jobb oldali űrlapunk segítségével. Várjuk megkeresését falrepedés, épületsüllyedés, injektálás , alapmegerősítés , süllyedésmegállítás, alapstabilizálás, vízkizárás, mikrocölöpözés, . Az alá- vagy mellébetonozás nem mindig éri el a célját.


Egyes esetekben ronthat is a helyzeten. A betonozást nagymértékben befolyásolja a talaj minősége, valamint az eredeti alap mélysége. Alapmegerősítési lehetőségek. A talaj teherbíró képességének növelése: - terhelőlapos megerősítés, - időszakos előterhelés, - vegyszeres injektálás. Az alap felfekvésének növelése: - melléalapozás, - együttdolgozó lemez készítése, - haránt vasbetongerendák építése.


Alkalmazása különösen előnyös a nem homogén és törésekkel teli kőzetek esetében, de a poliuretán habrendszerrel történő injektálás vegyes anyagokból álló épületszerkezetek megerősítéséhez is alkalmazható. Az épületsüllyedések megállítására az alá- vagy mellébetonozás nem . PETIK Mérnöki Szolgáltat Kft. Vállaljuk épületek tönkrement alapjainak megerősítését, felújítását. Speciális szaképítés körében vállaljuk munkaterek ideiglenes lehatárolását, . Az alap megerősítésének legelterjedtebb változatai a mikró cölöpözés, az injektálás , és a szakaszos aláfalazás. A mikró cölöpözésnél kisméretű cölöpöket építenek be a talaj minőségének megfelelő sűrűséggel, és mélységig, és azokra terhelik az épület súlyát.


ISCHEBECK, GSI, DSI talajhorgony rendszerek), illetve előre lefúrt és utólag injektált acélcső magrudas mikrocölöpökkel. DÉLI SZÁRNY LEÍRÁSA AZ ALAPMEGERŐSÍTÉS A KÁROSODOTT TÉGLA- ÉS KŐSZERKEZETEK JAVÍTÁSA A repedések előkészítése Injektálás MUNKASZERVEZÉS MUNKAVÉDELEM MEGÁLLAPÍTÁSOK BOLTOZATOS HIDAK REHABILITÁCIÓJA ÁLTALÁNOS ISMERTETÉS MEGERŐSÍTÉSI LEHETŐSÉGEK . Az injektálásnál speciális műgyantát préselnek az épület . A jet oszlop alakja, mérete, összetétele és szilárdsága függ a helyszíni talaj mechanikai tulajdonságaitól, a kötõanyag típusától, az injektálás módjától, illetve az injektálás során az áramlási sebességtõl, a nyomásviszonyoktól és a fúrószár mozgatásától. Elérhető szilárdság különböző talajokban Rotary fúróval vagy . Alap megerősítés sajtolt cölöpökkel!


Ez a leghatékonyabb és a legnagyobb teherbírású alapozás. Nagy mélységben található teherbíró talajok esetében a leggazdaságosabb megoldás. Nagyon rossz alapozási viszonyok között is alkalmazható. Feltöltött terület, duzzadó agyag, üreges talaj esetén szinte az egyetlen . A mai építési technológiák közül talán a legrégebbi és jól bevált módszer megsüllyedt, elrepedt épületek alapozásának megerősítése utólagos aláalapozással. Gondolom ezt kérdezi most tőlem Ön rögtön.


Sok indok szól mellette és kevés . A soilfrac-konté- nerben elhelyezett keverő- és injektálógép telepítése gyorsan elvégezhető. Az építmény alapját az alaptest és a talaj alkotja. Az idő múlásával mindkét alkotóelem felmondhatja a szolgálatot.


Az altalaj stabilizáció és alap megerősítés lépései. Talajstabilizálás és alap megerősítés során az a cél, hogy megfelelő teherbírású, és így az adott épület súlyának megtartására alkalmas talajréteget alakítsunk ki.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése