Gyors laktató levesek

Mikor máskor főzzünk laktató leveseket , ha nem télen? Ilyenkor extrán jól esik egy tányér gőzölgő finomság, főleg, ha hús- vagy májgombóc, sok zöldség, esetleg füstölt hús is van benne. Ezek a levesek annyira sűrűek, kiadósak, finomak, szezonálisak, hogy beléjük szeretsz - ráadásul olyan jól laksz utánuk, hogy nem kell második fogás!


Lélekmelengető finomságok, a hét minden napjára! Tormás leves (kb. perc).

Közben evőkanálnyi rántást pirítunk, késhegynyi pirospaprikát, . A levesek nagyon hatékony kiegészítői lehetnek a fogyókúrának, hiszen nemcsak kevés kalória van bennük, de a zöldségekkel sok-sok béltisztító rostot is beviszel, míg az étel folyadéktartalma segít abban, hogy ezek a rostok megszívják magukat nedvességgel, és hosszan laktatóvá tegyék az ebédet. Fogyj úgy, hogy nem éhezel - Nagy tányér meleg levesek , amik olvasztják a kilókat! Emellett rostban gazdag is, ezzel támogatva az egészséges és gyors emésztést, és található benne fogyást fokozó C-vitamin is.


Gulyásleves tarhonyával recept. A gulyást legalább annyiféleképpen lehet készíteni, ahány család van Magyarországon. Az anyósom tarhonyával készíti, ami szintén nagyon ízletes!

Tartalmas bablevestől kezdve a gyors krémleveseken át egyészen a nagymama klasszikus húsleveséig, minden egyben. Olcsó, finom, laktató , akár a munkahelyére is magával viheti egy jól záródó dobozban vagy üvegben. Tegyen bele pirított zsemlekockákat, . A díszítéshez egész garnélát félreteszünk. A többit a héjával együtt durvára aprítjuk.


Nagy lábosban a vajat felforrósítjuk, és beletesszük a sárgarépát, a vöröshagymát, a zellert és a pórét. Az előzőleg fél napon át vízben áztatott babot a . Egy finom, gyors , könnyű, de kiadós, laktató leves ajándék minden dolgos nap végén. Nem kell elcsábulnunk félkész vagy fagyasztott, esetleg házhoz rendelt ételekkel, ez az ázsiai hangulatú leves negyed óra alatt kész, ráadásul alakbarát és mindenmentes is.


Receptek Lajos Mari konyhájából - Levesek hús nélkül. Nem jellemző, hogy az embernek ideje volna minden nap többfogásos ebédet varázsolni a család asztalára. Gyors és ízletes, általában mindenkinek kedves megoldás, ha olyan leves kerül az asztalra, ami egytál ételnek is megteszi, és gyorsan, egyszerűen elkészül. Ungváry Renáta receptjei. De a gyűjteményünk átnézéséhez is jól jöhet ez a táblázat, ha még nem tudo hogy pontosan mire vágysz.


Minden tál leves ugyanis kielégítő és alacsony kalóriatartalmú megoldást kínál számodra, ha megéheznél.

A pulyka barna rizzsel és csirkelevessel kombinálva gyors és könnyű módja annak, hogy felhasználd a maradékot. A fagyasztott vegyes zöldség és az alacsony nátriumtartalmú konzervleves. Egyszerű és nagyon gyors laktató finomság :) tovább . Egy könnyű diétás leves megfelelő kiegészítője lehet fogyókúrádnak. Készíts Te is finom, egészséges és laktató leveseket, melyekkel színesítheted az étrendedet ! Diétás leves receptek az egészséges életmód portálján.


A húst alaposan megmossuk és egy jó éles késsel apró kockákra vágjuk. Felforrósítjuk egy fazékban az olajat, és a húst az olajban. Túróval töltött burgonya – Gyors és egyszerű, de finom, laktató étel! Az olasz konyhára jellemző egyszerűség a levesek esetében is jól megfigyelhető.


A kamra polcain többnyire megtalálható összetevőkből és az éppen termő idényzöldségekből egy-kettőre ízletes, laktató és egészséges ebédet, vacsorát, de akár reggelit is az asztalra varázsolhatunk. Legyen bár sűrű, krémes vagy .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése