Horgász csali készítés házilag

Ha tetszett nyomj rá egy lájkot és íratkozz fel! A horgász giliszta tenyésztése házilag - Gilisztatenyésztés otthon - Duration : 7:38. Nekem a legbeváltabb csalik a giliszta és a csonti, de néha kipróbálok valami újat is, ez a csali is ilyen volt! István Órsós István adatlapja.


Majdnem minden horgász tudja, hogy a harcsa fogása mennyire élvezetes. A karcsú izmos testüknek köszönhetően mindig egy jó harc elé állítják a horgászt, de fontos megérteni, hogy szükség van a megfelelő házi készítésű csalira, hogy egy nagy példány akadjon a horogra. A saját csali elkészítésének megvannak az. Kisebb halak nem nagyon veszik fel, és amur is betévedhet.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Sajnos az idei horgász szezon kezdete egy műtét miatt számomra tolódik. Kénytelen vagyok a négy fal között tölteni mindennapjaim, de természetesen a horgászat itt sem szorulhat háttérbe.


Lábadozás közben a horgászláz csillapítására az internet, a különböző szaklapok és könyvek jelenthetnek gyógyírt. Olcsó etetőbojli készítése házilag. Egy újabb hasznos horgász trükköt szeretnék megosztani veletek, mégpedig azt, hogyan csináljunk otthoni körülmények között egy olcsó etetőbojlit. Mivel a kereskedelmi forgalomban kapható etetőbojlik vagy csalibojlik megvételéhez igen csak bele kell nyúlnunk a . A rengeteg kiváló csali ott van a boltok polcain, nekünk csak érte kell nyúlnunk, s amint markunkba szorítjuk választottunkat, szinte már a vele. Készítése roppant egyszerű.


Hogyan ízesítsük házilag az etetőanyagunkat. Eladó egy saját magam által kikisérletezett gyors és hatékony halcsalogató anyag, etetőanyag, és csali készítésének az ötlete, ami hihetetlen gyorsan odacsalja a környéken levő nagy halakat, legföképp az amurokat, és a harcsát, de nem ritka a nagy pontyok jelenléte sem! Véletlenül találtam rá . Sok horgász éppen kenyérgyurmával fogta első halát.


A lehető legjobb csali ez a kezdők számára, mert könnyen hozzáférhető és használata egyszerű. Ne hagy hogy meggyőzzenek: a kenyérgyurma csak a zöldfülűeknek való. Nagyon könnyű elkészíteni, és igen vonzó a békés halak, például a bodorkák számára.


Az erjesztett, más néven büdös kukorica széles körben használt etetőanyag és csali. Főként a nyári időszakban sikeres,. Etetőanyagot házilag én még sohasem készítettem, és nagyon nem is terveztem, inkább bíztam a gyári kajákban, vagy a gyári. Előre szeretném leszögezni-, hogy mint a legtöbb horgászattal kapcsolatos ténykedés-, úgy a pelletkészítés is nagyban függ az alapanyagoktól,.


Remélem minden olyan horgásztársamnak tudtam segíteni, akik még nem mertek belekezdeni, vagy bizonytalanok voltak a saját csali készítését illetően. Pár nappal a peca előtt kigondoljuk, milyeneket akarunk készíteni, és egy szabad délután fele elég kb. Akár családi elfoglaltságnak is jó a készítés , feltéve, ha gyermekünk vagy feleségünk érdeklődik a horgászat iránt és szeret ő is „pepecselni” velünk . Soft pellet készítése házilag. Létezik egy csali , amit sokan ismernek hazánkban, de valami miatt mégis kevesen használják.


A külföldi piacokat régen meghódította, ott mára elképzelhetetlen a horgászat nélküle. Nagytestű pontyok és lapát méretű dévérek nyerő csalja. Egy két-három napos kenyérnek a belét kiszedem.


Egy pohárba rakok vizet, és belerakom a kenyérbelet. Hagyom hogy teljesen beigya a kenyér a vizet. Kiszedem és kinyomom belőle a vizet. Az ujjammal szétnyomom és öntök bele egy kis paprikaport.


Ilyen még nem volt: keszeget, süllőt és pontyot most csak horgász foghat a Balatonból. Ja, és a saját fejlesztésű csali , anélkül aligha fognék ennyi halat. A horgásztársak részéről általában nem is tapasztalom, hogy ilyen mélységig szeretnének belelátni az etetőanyag készítés rejtelmeibe. Sajnos nagy biztonsággal állíthatom, egy jó minőségű, korszerű “gyári” etetőanyag házilag a szükséges technológiák hiányában, nehezen utánozható, valamint az alapanyagok kis .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése