Térkő antik

CASTRUM antik térkő : az életvidám, természetes finoman árnyalt színek és a finoman strukturált felület fényárnyék játéka életörömöt visz kertjébe. Leier Kaiserstein CASTRUM antik térkő. Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe.


PATINÁS HANGULAT A PANNÓNIA ANTIK térkő patinás, nemes hatású terek ideális burkolata. E térkő lapjai csiszoltak, az élek, sarkok letöredezettek, az ebből készült térburkolat nagyon hangulatos, ódon jelleget sugall.

Az Abeton viacolor Antik egy olyan klasszikus térkőtípus, amelynek előállítási technológiája természetes hatást kölcsönöz a térkőnek. Ez a típus is fagyálló térkő , mind a modern mind a régi épületekkel harmonizál. Kiválóan alkalmas gyalogos és gépjárművel való közlekedésre. Egyszerűen beépíthető és gazdaságos, . Mindez a természet nemes egyszerűségébe öltöztetve. Teremtsen magának kreatív életteret a Style térkövekkel!


Univerzális, mindennapi használatra szánt térkövek tökéletes összhangot teremtenek a természet és a környezete között.

Könnyen kezelhető, környezetbarát térkő. Meghitt séta a napsütésben a nyugalom szigetén. Körülöttünk örökzöldek, mint ékkövek díszítik utunkat.


Századfordulót idéző hangulat, vidéki kastély kert, ez az a képzeletbeli múltba vágyó utazás, amit az Antik térkő biztosít számunkra. Klasszikus, letisztult formája romantikus világot kelt életre, amire . Az antik betontégla a hagyomány és az újítás remek találkozása, hiszen megőrizve a jól bevált régi formáját, nap mint nap új ötletekkel és formációval lep meg minket. Hitelességét évezredek igazolják, így minden eleme biztonságot áraszt magából. Elhivatottan ragaszkodik a múlthoz, . Térkövek termékleírása itt. Darab ár (nettó Ft.) Darab ár (Bruttó Ft.) Piros-Narancs Piros- narancs térkő színminta.


Homok-Narancs Homok-narancs térkő. A térkövek sorokba történő rendezésével egy természetes, . KERTI JÁRDÁK, PIHENŐK LAKÓUTCÁK JÁRDÁI KOCSIFELHAJTÓK TERASZOK PARKOLÓK UDVAROK KÖZTEREK Egy Antik burkolat rusztikális megjelenése természetesen harmonizál a patinásabb épített környezettel, de a modern építészetnek is egy különleges karaktert, kedves bájt kölcsönöz az Antik térkő. A betonEPAG térköveket modern, automata berendezéssel gyártjuk, garantálva burkolóköveink magas minőségét.


A hagyományos ipari formák mellett folyamatosan bővül decor térkő választékunk, amelyre egyre nagyobb keresletet mutatnak az igényes kertépítők. Választható színek, szürke, sárgás- narancs, narancs-barna.

A két méretet csak párban tudjuk kiadni! Normál kivitelben elegáns, élletörés nélküli, azaz zökkenőmentes burkolat rakható belőle. Antik kivitelben pedig a felületkezelés folyamán a szép szabályos éleket . PATIO térkő és falazókő cm. Térkő - és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást.


Kövek, burkolatok, térkövek, rézsűfalak, rézsűkövek, falkövek, falak, behajtók, szegélyek, szegélykövek, kerti falak, gyalogos utak, világítóudvarok, parkolóhelyek, lépcsők, teraszok, kerítés, kerítések, beton térkő , teraszlap, falazó elem, antik kövek, antik burkolat, antik térkő , kertépítés, Weissenböck, . Ez a burkolókő is remekül illeszkedik az antik hatású termékeink csoportjába. Felületén sétálva visszafelé pörög az idő, és meg sem áll a középkor izgalmas világáig. Megjelenésében egy csipetnyi titokzatosság keveredik a letűnt korok időtálló stílusával.


A London Antik egy királyi palota udvarának élettel teli forgatagát . Antik betontégla vörös térkő ingyenes országos szállítással. Szállítási díj nélkül kínálunk Antik Betontéglát, vörös színben. Teljesen hasonlít a hagyományos kisméretű téglára, öregített, koptatott, antikolt , változatos felülettel, fagyálló .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése