Method feeder etetőanyag házilag

Ha tetszett nyomj rá egy lájkot és íratkozz fel! Csak úgy lehetünk eredményesek és. Etetőanyagot házilag én még sohasem készítettem, és nagyon nem is terveztem, inkább bíztam a gyári kajákban, vagy a gyári. Sajnos nagy biztonsággal állíthatom, egy jó minőségű, korszerű “gyári” etetőanyag házilag a szükséges technológiák hiányában, nehezen utánozható, valamint az.


Más állagú etetőt használunk bordás, illetve hengeres feeder kosárba, lazábbat egy match botos vízközti dévérezéshez és megint mást egy pontyos rakózás . Kedves Horgásztársaim, esetleg teljesen kezdõ horgászok vagy csak a horgászatot figyelni szeretõ emberek! Mint teljesen amatõr elkezdtem horgászni, egy halastóban, ahova szépen telepítik a halakat, természetesen a horgászni vágyók örömére. Jó ideje már minden horgászatomon használom az alább bemutatásra kerülő módszert, melynek alapja a Bait-tech Envy Green Method Mix.


Ennél a keveréknél az angol gyártó az alap Envy kender-halibut formulát zöldre színezte és további étvágygerjesztő stimulánsokat is adott hozzá. Térnyerésének szerintem két fő összetevője van, mégpedig egyszerűsége és hatékonysága. Számtalan írás és videó taglalja a különböző kosarak és végszerelékek működését és használatát, így, ha megbocsátjátok, nem térnék ki rá. Célom nem egy horgász ABC kezdőknek, mivel aki feeder és method. A hidegvízre kifejlesztett etetőanyagok szemcsemérete jóval finomabb, mint a meleg vízben használt változatoké.


Igaz ez a pontyos, nagyhalas keverékekre is ( a hallisztes method mixek kivételt képeznek). Azt hihetjük, hogy a gyorsabb oldódás miatt van ez így, de a megoldás nem ez! Rendszeresen kijárok versenyekre is egypár szebb eredménnyel a hátam mögött , mégis mint hobbyhorgász azt mondom a házilag készitett etetőanyag sokszor kenterbe veri a gyárikat. Etetőanyagnak egy kifejezetten édes keveréket állítok össze, az alap epres ízesétésű Dovit, bizony nem sokat említették meg a különböző médiákban, talán nem elég drága és nem áll mögötte a szokásos reklámkampány. Pedig ha megszagoljuk, nem sokban különbözik a méregdrága epres anyagoktól.


A legtöbbet használt komplett method szerelékem. Lehet készíteni azonban házilag is, gyakorlatilag bármilyen csaliból, egy hátránya viszont, hogy kísérletezni kell vele, hogy jó legyen az állaga, illetve hűtés nélkül hamar megromlanak. Címkék: paszta feeder pasztakosár végszerelék. Mielőtt azonban belevágnék a dolgok közepébe, szeretném részletesen bemutatni, hogy miként is készül el egy jónak mondható etetőanyag keverék. A recept különlegessége, hogy mindösszesen két kilogramm etetőanyagot (száraz) használok fel, melyből egy vödörre valót állítok elő.


A Green Pepper Top Method Flavor még aktívabbá teszi keverékünk aroma- kibocsátását és étvágyfokozó összetevőinek köszönhetően táplálkozásra készteti a halakat. A Gold Feeder TopBream könnyű szerkezetű, semleges aromájú, édes etetőanyag , amely vízközt is dolgozik, ezért messziről is képes . Videót tartalmazó írások. Angol-magyar horgászszótár.


Finomszerelékes technikák. Carp Zoom method feeder kosár, melyet sok horgász ismer, ez a kosár sok méretben készül, 22334grammos méretben. A házilag készített etetőanyag egy Tímár Piros ponty és darált csirke táp ezt le szitálva és alaposan összekeverve nagyon jó állagú anyagot kaptam, . Ebben a cikkben szeretnék bemutatni nektek egy tavaszi method feeder szereléket! Browning Hybrid Method Feeder szett. Magas fehérjetartalma, különleges összetevői, homogén szemcsézete ideálissá teszi a method horgászathoz.


Kifejezetten pontyozáshoz kifejlesztett feederes etetőanyag keverék. Nagy szemcsézetű, erős fűszeres-gyümölcsös aromájú. Könnyű szerkezetű, jól tapa de gyorsan bont.


Bait Bucket 4-kg etetőanyag megkeverésére alkalmas etetőanyag keverő dézsa. Tudta hogy: HOGYAN KÉSZÍTHETÜNK HÁZILAG ETETŐANYAGOT. A csúszőkarabíner két féle szinben kap .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése