Szálcement homlokzatburkolat

EQUITONE rendelkezik EPD tanusítvánnyal, mely átláthatóan ábrázolja a termék ökológiai lábnyomát előállítása, használata és újrafelhasználása során. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. A szálcement természetes ásvány tartalmú kompozit anyag egyedülálló esztétikai és fizikai tulajdonságokkal, mely könnyű alakíthatóságával és esztétikus felületével kiválóan alkalmas szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatok kialakítására.


Az elmúlt több, mint száz évben cégünk élen járt a szálcement , mint . A nagy- és kiselemes szálcement homlokzatburkolatok többféle fedési módozatai és rendkívül széles színválasztéka egyszerre biztosítja az építészeknek az átszellőztetett homlokzatburkolatok előnyeit és a kreativitás lehetőségét. A gazdaságosság és a tartósság mellett a homlokzatburkolatok védenek a csapóeső és a . A Cembrit terméLeL megfelelneL az EN. Az átszellőztetett Cembrit szálcement burkolat minden homlokzat esetén alkalmazható.


ProIDEA termékinformációs katalógusban. A szálcement kéthéjú átszellőztetett homlokzatburkolatok kedvező épületfizikai tulajdonságaiknak és kitűnő minőségüknek köszönhetően a felújítások során is megbízható rendszernek bizonyulnak. Az igazolás elérhető az EQUITONE. Az EQUITONE szálcement anyagokkal készített homlokzati burkolat karcsú és könnyű, nyersanyag felhasználása igen alacsony. A Linea vonalas szerkezete kiemeli a szálcement anyag textúráját.


A nap bármely pillanatában a napsütés változó hajlásszögének köszönhetően változatos megjelenést biztosít. A soproni Szent Orsolya iskola tetején nem is olyan régen még kivételes műszaki megoldásnak számított a tetőfedő anyagként használt EQUITONE burkolat. Eternit Hydropanel száraz . Creaton Építész Pályázatok eredményei.


A pályázatra érkezett pályaműből munka építésze került a döntőbe, akik meghívást kaptak a mára hagyományos díjátadó ünnepségre. A szürke száz színe és a kerámia természetes szépsége. A változatos színekben gyártott nagytáblás szálcement lapok . Ezen kívül a homlokzatburkolatok felhelyezésének számos variációja mozgalmas homlokzatkialakításokat ígér.


Ez többek között annak köszönhető, hogy minden tetőfedő pala egyúttal homlokzatburkoló elem is. A Cedral termékek mindkét kritériumnak megfelelnek: széles színválaszték és . Ezek mellett szerelt, táblás homlokzatburkolatok kivitelezését végezzük, compakt lapokkal (Trespa, Fundermax), szálcement lappal (Cembrit), illetve többrétegű ragasztott falapokkal (Finnforest, Okume Tebogarant). Célunk, hogy termékeink minőségére és szolgáltatásaink pontosságára kiemelt figyelmet fordítsunk. A széles színskála lehetőséget teremt az egyedi elképzelések megvalósítására,mert a formának funkciója van, a szín pedig az ízlést szolgálja.


Szálcement homlokzatburkolat , az Örök szépség. Látogató Központ – Őriszentpéter. Téglaburkolat - Burkolófalazat rögzítőrendszer. OTP Székház Hungária körút – Budapest.


Táncsics Mihály Általános Iskola – Izsák. Tartós és dekoratív védelmet nyújtanak a homlokzatok, homlokzati elemek és melléképületek számára. Gyártunk és szerelünk trapézlemezt, görgőzött és élhajlított lemezeket is, ezzel teljessé téve kínálatunkat, mellyel komplett rendszereket, megoldásokat tudunk ajánlani megrendelőinknek.


Saját erőforrásainkkal képesek vagyunk nagytáblás szálcement burkolat egyedi méretű és formájú vágására és szerelésére, alumínium . A közel kétmillió forint összdíjazású pályázaton kerámia tetőcseréppel, illetve Equiton szálcement homlokzatburkolattal kivitelezett épületek versenyeztek. Pl lemez, szálcement burkolat és számos fém és porszórt felület ragasztására alkalmas. Szél hatására vagy a külső és belső nyomásviszonyok eltérése miatt az esővíz átpréselődik a hézagokon és nyílásokon keresztül a homlokzaton.


Szerelt épületburkolat, szerelt táblás homlokzatburkolat , szárazépítés (kerámia, szálcement , polikarbonát, építőlemez, fémlemez, üvegszál erősítésű betonlemez, HPL kompaktlemez, réz, fa stb.), látszó vagy nem látszó rögzítéssel történő megvalósítása - tanácsadás, tervezés, szakértés, értékesítés, kivitelezés - egy kézben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése