Fürdőszoba polcok házilag

Pakolj az ajtó fölé egy kis polc segítségével. Akár hisze akár nem, az ajtó fölé még pakolhatsz is. Ráadásul nem kevés dolog fér ide, és még jól is mutat. Ládákkal, kosarakkal, mágnessel és néhány műanyag csővel praktikusan tárolhatod a fürdőszobát elborító hatalmas őskáoszt! Nemcsak a polcok tetejére lehet ám pakolni, használjuk ki . Polc a tükör mögött, fiók a kagyló alatt, különböző beépített szekrények – ezek valamelyike jó lehet fürdőszobádban.


A vintage stílus kedvelőinek tárolási gondjait pedig egy régi kredenc vagy hordó oldhatja meg. A fürdőszobában (legalábbis nálam) akkor szokott valami sokáig porosodni egy tárolóban, ha nem férek hozzá kényelmesen, és így szép lassan feledésbe is merül. Tanulj az én hibámból és mielőtt nekiesnél a fürdőszoba végigpolcozásának , gondold át, hogy mit hova szeretnél tenni, és - szerintem a . Hasznos és dekorációs célt is kiszolgál.


Ebben a kis fürdőben praktikusan kádat és zuhanyfülkét is használhatunk egy helyen, üveglappal elválasztva a WC-től - mely fölött egyébként egy másik remek ötlet a két beugró polc. Wagner Studio Architecture. Törölközőtartó – rendezettség.


Használjuk ki a rendelkezésre álló tereket. Sok fürdőszobában vannak beépített polcok vagy üvegajtós kis vitrinek, amelyek szintén tökéletesek a törölközők tárolására. Ez esetben azonban nagyon fontos a rendezettség, hiszen folyamatosan szem előtt van! Fürdőszoba polc építés, precíz burkolás. Képeink és leírásaink segítségével rálelhet a fürdőszobából hiányzó gyöngyszemre az épített polcra.


Igényes burkoló munkával tesszük tökéletessé a látványt! Maga a szekrényke gyakorlatilag egy viszonylag keskeny fakeret, amelyben különböző osztásokban kis polcokat helyeztek el. Plusz előnye lehet még, hogy mivel tükrös az ajtó, vizuálisan a fürdőszoba is tágabbnak hat. Másrészt, a hozzá derékszögbe eső falon valószínűleg a mosdó fölött elhelyezett tükörhöz képest az . Ha a fürdőszoba felújításáról van szó, a legtöbb embernek azonnal összeszorul a gyomra, a különböző csempék, járólapok, a divatos csaptelepek és a praktikus zuhanykabinok ára ugyanis egyáltalán nem barátságos.


Tévhit azonban, hogy kizárólag csak ezek cseréjével vihetsz új színt a fürdőszobába ! Ha szükségünk van néhány új polcra, ne rohanjunk rögtön vásárolni. Nézzünk először szét a környezetünkben, hátha találunk olyan holmit, amiből különleges egyedi polcot készíthetünk. Nézd végig fotógalériánkat és meríts ihletet az új polcaidhoz. Előbb ajtó aztán polc - egyedi polc ötlet, melyet kevés . Keress és ments el a(z) Polcok témakörrel kapcsolatos ötleteket a Pinteresten.


További ötletek a következővel kapcsolatban: NYITOTT POLC , Enteriőrök és Ötletes tárolók. Készítsünk méretarányos vázlatot a falfelületről és ceruzával jelöljük be a függőleges tagokat és a tartóelemek helyét. A falak teherbíró képességét vegyük figyelembe. Nincs az a kicsi fürdőszoba , melybe legalább egyetlen állópolc , vagy a mosdó fölé szerelt fali polc el ne férne.


A stílusos fürdőszoba kapcsán leginkább a formás mosdókagyló, a minőségi, különleges csempézés, a sarokkád és az ötletesen kialakított. Egy egyszerű, fémrácsos polcelem , amelyet olcsón beszerezhetsz, nem foglal sok helyet, viszont lehetőséget ad arra, hogy mutatós kosarakkal vagy színes . Szekrény vagy könyvespolc helyett falfülkéket álmodott a nappaliba Tarján Dénes és felesége Pomázon, majd saját kezűleg el is készítette őket. A végeredmény szépsége és funkcionalitása igazolta várakozásaikat.


Ráadásnak az ÖM múltkori bajnokságán díjat is nyertek vele. Előfordulhat, hogy már nem tudjuk hova pakolni a törölközőket, neszeszereket a fürdőszobában , több szekrény nem fér be vagy nem is szeretnénk minden sarokba egyet. Egy-két dekoratív polc megoldás lehet. Lehet, hogy még anyagi ráfordítás nélkül is megoldjuk ezt a . Tükrös fürdőszobapolc újrahasznosított anyagokból. Nagyon régóta tervben volt már az emeleti fürdőszobába egy tükrös polc beszerzése, de valahogy mindig elmaradt ennek vásárlása.


Annyira nem volt sürgető a dolog, hiszen az a fürdőszoba most leginkább, amolyan vendég fürdőszoba szerepet tölt be, . Időnként mindannyiunknak szüksége van egy kis időre, amit magunkra fordíthatunk. Ezért kínálunk olyan fürdőszobai bútorokat, amelyek helyet biztosítanak minden szükséges dolog számára - valamint okos rendszerező megoldásokat kínálnak. Gipszkarton polc glettelése gyerekjáték.


Nem lehet elég korán kezdeni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése