Hullámpala fedés felújítása

Az elöregedett, kopott, töredezett, elavult technológiával készült környezetszennyező azbesztpala és hullámpala tetők felújítása az elmúlt évtizedben. Műszaki jellegű akadályként gyakran ütköztek a tulajdonosok abba , hogy a könnyű és csupán ritka lécezést igénylő hullámpala fedést nem lehet . Mezőgazdasági épületek, istállók szigetelése során a. Két megoldás közül választhatunk. Első megoldásként a hullámpala fölé kerülő . A mezőgazdasági épületek, istállók tipikusan a hullámpalával fedett épületek közét tartoznak, melyek tetőfedése bitumenes szigetelőlemezzel és plusz hőszigeteléssel kiválóan felújítható.


Gazdasági épületek, magtárak, gabonatárolók, istállók, gépszínek, raktárak, lakóházak, garázsok meglévő hullámpala tetőjének utólagos szigetelése, szines mintázatú bitumenes lemezzel. Költséghatékonysága miatt az elmúlt évtizedben elterjedtté vált a palatetők bontás nélküli felújítása , ami az egyik legolcsóbb, ám biztos vízzárást nyújtó,. Zsindelyezés bitmumenes ALPIN lemezzel. Egy új tető pedig sokba kerül?


Ne kövessen el több százezer forintos hibát! A megoldás a tető bontás nélküli átfedése színes, mintás bitumenes zsindelylemezzel. Ingyenes szaktanácsadás a hét minden napján! Gyakorlott kivitelezői háttérrel.


A legtöbb esetben az ilyen adottságú épületek, tetőszerkezetek nem bírják el a sokkal nehezebb hagyományos (beton vagy kerámia) cserépfedést. Ezért is nyertek teret a különféle bontás nélküli tető-felújítási módszerek. A felújítás előfeltétele, hogy a meglevő palafedés vízelvezetés céljára alkalmas . A technológia alkalmas lakó- és melléképületek tetőfedésére.


A kivitelezés az épület használatát nem zavarja. A FELÚJÍTÁS MÓDJA: színes mintás modifikált bitumenes szigetelőlemezzel. Gyors, olcsó megoldás a hullámpala tető, hullámpala hullámainak tömítésére. Palatető javítás és felújítás ! Ennek oka az, hogy a palatető alkalmazása olcsó ugyanakkor kiváló szigeteléssel rendelkezik.


Az Acrylseal folyékony fólia alkalmas régi és új eternit, hullámpala , rombuszpala vízszigetelésére illetve színezésére. Az új és régi palára rétegben hordjuk fel a vízszigetelő anyagot, melyre év vízzárósági garanciát vállalunk. Az Acrylseal szigeteléssel kivitelezett felület élettartamát tovább növeli, ha a felületre évente. A fejlődésének fordulópontjához érkező modern építészet a rekonstrukciók terén is új kihívások elé állítja a megrendelőket. A tervezőknek és kivitelezőknek olyan alkalmazásokat kell produkálnia, amelyek már nehezebben valósíthatóak meg a régi anyagokkal, technológiákkal.


Gondoljunk csak az épület műszaki . Amennyiben a (PP) polipropilén szalagerősítéssel ellátott. AGROPALA (P6) hullámpalákat a gyártó beépítési utasí- tásának megfelelően szerelték fel, akkor azok az „átesés elleni védelem” kategóriába sorolhatók. Az átesés elleni védelem azt jelenti, hogy azon személyek, akik a hullám- pala felületén, a közlekedési . Országunkban az elmúlt évtizedekben jelentős mennyiségű hullámpala tetőt készítettek,ezek nagy részénél aktuálissá vált a felújítás ? További lehetőség az, hogy nem lécrácsozatot készítünk,hanem OSB terítést,melyre tekercses zsindely (VILLAS) szalagzsindely fedés készíthető,lángolvasztásos eljárással.


Napjainkra már a régi azbeszttartalmú paláknak lejárt az ideje. Egyrészt azért, mert egyre több gond van vele a háztulajdonosoknak, másfelől környezetre veszélyes anyagnak minősül a rákkeltő azbeszt miatt. Sokszor a tulajdonos nem is tud róla, hogy rossz a fedése , mert kevés víz jut be az esetleges hajszálrepedéseken . Egyedi technológia, melyet az országban csak mi. Hullámpala bontás nélküli felújítása szines, bitumenes lemezzel!


Ebből máris adódik az anyagi jellegű akadály: ez már magában . Kategória: Otthon Felújítás. A hullámpala itt csak fedés , ami egy faszerkezetre (vagy fémszerkezetzre) van ráerősítve. A fedő szerkezet és a hullámpala között kell lennie vízszigetelő rétegnek (bitumenes lemez, műanyag fólia vagy ki tudja mi). Előbb meg kell keresni a beázás pontos helyét és a víz ellen . Gyártották táblás hullámpala , vagy kisebb méretű síkpala formában. Málló, töredezett fedés esetén a PUR alapanyagú festék felhordása már nem jelent megoldást.


Ez valamivel lassúbb a korábban ecsetelt megoldásnál, de lényegesen gyorsabb a cserepes újrafedésnél.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése