Amerikai kresz táblák

A Kresz az mindenhol Kresz. Még ha máshogy hívják is. Bár van néhány különbség Amerika és Európa között a közlekedési szabályokat illetően, ezek inkább viccesek mint lényegre törőek. Aki otthon tud vezetni, az itt is megállja a helyét, és fordítva.


Vannak azért csemegék… Stoptábla. Amerikában nincs úgy jobbkéz szabály, mint Mo. STOP tábla , villogó sárga = zöld (elsőbbséged van). Speed limit 1 when flashing.


Mert Magyarországon ugye betűkkel írják ki azt, hogy jobbra fordul, egyirányú utca, stop tábla következik? Dead End magyar kresz megfeleloje . Az Amerikai Egyesült Államok meglátogatása magyar állampolgároknak nem javalott utasbiztosítás nélkül. Olyan mérhetetlenül drága az egészségügyi ellátás, hogy nagy és több évre kiható pénzügyi problémát jelenthet egy komolyabb sérülés vagy kórházi tartózkodás kifizetése. Gyerekkel utazóknak pedig egyenesen . Akkor is jobbra kanyarodhatsz, ha piros a lámpa. Azt már korábban megállapitottam, hogy az amerikai közlekedési táblák különböznek az európaiaktól.


Gondolom, mivel ott nem kell tanfolyamra járni a jogositvány megszerzéséhez, senki nem értené a kódolt közlekedési szabályokat. Az első részben a sebességkorlátozást vettük szemügyre, a másodikban pedig a vadveszéllyel foglalkoztunk. Ezekben a bejegyzésekben szeretnénk bemutatni nektek, hogy milyen Kanadára (valamint részben az Egyesült Államokra) . Tárgy: Ismeretlen kresz tábla az M6-on. KRESZre járni, mert nincs . Tény, hogy nem mostanában vizsgáztam le, de azért emlékeznék . Az oké, hogy vigyázzunk a sünökre, de mi a jó élet az ott alatta?


Aki nem tud angolul, nagyon hamar bajba kerülhet, ha vezet, nem véletlen, hogy az amerikai jogosítványra csaknem fele bérleti díjakat adnak az autókölcsönzők, mint mondjuk egy magyarra. Egyébként némely tábla még angoltudással is zavarba ejtő. Ha nem tudnánk, hogy az USA-ban általában szabad . Mutatunk egy minden hájjal megkent hatalmas terepjárót az óceán másik oldaláról, melyet vélhetően nem egy új hollywoodi filmben . Elektromos autók töltőpontját jelző táblát helyeztek ki az.


Ezzel szorgalmazzák az embereket, hogy fogjanak össze ismerősökkel, és együtt utazzanak a munkahelyre stb. Mert hogy idiótáknak találták ki őket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány