Infra sötétsugárzók

A nagyobb teljesítmény miatt a felfűtési idő is jóval. INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK - PHF, INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK , norvég és francia. Infra sötétsugárzókkal CSAK PERC, és kellemes meleg van a leghidegebb helyen is! Környezetbarát, energiahatékony és energiagazdaságos! Erős fűtőteljesítmény fényhatás nélkül!


A Schwank sötétsugárzók kiemelkedő jellemzői az innovatív részletek és a legmagasabb minőségi elvárások a „Made in Germany“– Német gyártmány mottó alapján. Az égő hosszan elnyúló vékony lángot hoz létre az acélcső belsejében. Ez a láng az acélcsövet 580°C hőmérsékletig melegíti fel. A gáz égésterméket a sötétsugárzó végére szerelt égéstermék elvezető juttatja a szabadba.


Az acélcső felett elhelyezkedő reflektorok irányítják az infravörös sugárzást a tar- tózkodási területre. Elsősorban nagy létesítmények, ipari csarnokok, sportcsarnokok, hangárok kifűtésére használják ezeket a berendezéseket. Cikkünkben a sötétsugárzók. Az infra fekete sugárzók beltéren alkalmasak nagy belmagasságú terek önálló és kiegészítő fűtésre, akár 6-8m-ig.


Megfelelő mértezéssel csarnokok, sportlétesítmények és templomok fűtéseként alkalmazhatók. Gyári rögzítő konzoljával falon és mennyezeten döntve rögzíthető még a szintén tartozék rögzítővel akár . Hasonlítsa össze az árakat! Cső helyett az infra sötétsugárzók egy alumíniumba ágyazott nemesacél fűtőspirállal vannak felszerelve. A sugárzási energiát főleg a középső és hosszúhullámú infravörös spektrumban adják le.


Az infra sötétsugárzókat ott használják előszeretettel, ahol a meleg a szempont és az ember szeretné mellőzni a fényhatást. Az infrasugárzó panel speciális alumínium ötvözetből készült, melynek felületét különleges bevonat fedi. Termékkategória, Infra Sötétsugárzó. A sugárzó panel belsejében találhatóak a fűtő elemek, melyek . Design, Egyenes, bordázott fűtőfelület.


Ház szín, Felületkezelt aluminium szín. Konzol, Állítható fali konzollal. Fűtőfelület szín, Fekete. Kapcsoló, A készülék nem . HOT TOP Infra Sötétsugárzó csak infrasugarak kibocsátásával, fény nélkül melegíti otthonát.


Nem a levegőt, hanem a besugárzott területet melegíti. Különböző teljesítményű készülékek egyaránt használhatóak kültéren és beltéren. A magas hőmérsékletű infra sugárzók alkalmasak nagy belmagasságú terek . Szerelőcsarnokokba, raktárakba, fényezőműhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba, asztalosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe,vendéglátó egységek, teraszfűtés Műszaki .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése