Optilight redőny

Optilight tetőtéri ablakok APS harmónika roló. Alapanyaga: Rétegragasztott borovi fenyő, amely az impregnálás követően akril-lakk felületkezelést kap. A külső behatások ( UV sugárzás, időjárási tényezők) ellen az ablakot kívülről ellenálló alumíniumlemez takarja. A takarólemezek elég vastag és erős alumínium lemezből készülnek . KÜLSŐ ELEKTROMOS REDŐNY ARZ Z-WAVE FAKRO TETŐABLAKHOZ, 78X1MÉRETHEZ - ARZ Z- WAVE ELEKTROMOS KÜLSŐ REDŐNY FAKRO TETŐTÉRI ABLAKRA 78X1–AS MÉRET Az ARZ Z-Wave külső redőny billenő és felnyíló-billenő Fakro típusú tetőtéri ablakokkal kompatibilis. Az OptiLight tetőablakot a KRONmat Lengyel cégcsoport gyártja.


Jelen pillanatban a Magyarországon forgalomban lévő tetőtéri ablakok közül, az OptiLight ablakok a legolcsóbbak. Gyári kiegészítők csak korlátozottan kaphatók hozzá, de a Fakro kiegészítőkkel kompatibilis. Tehát nem elég megvásárolni az ablakot és a . Az új név a piacon: OPTILIGHT. A felhasznált alapanyagok,a gyártási technológia,a minőségellenőrizés biztosítja az ablakok kiváló minőségét.


Az ablakok a FAKRO gyárban készülnek. A műanyag ablakok jellemzői:. AJTÓ, ABLAK GYÁRTÁS, KERESKEDELEM.


Kérje díjmentes árajánlatunkat műanyag ajtó, ablak a nyílászáró, garázskapu, redőny gyártásáról és beépítéséről, vagy látogasson el üzleteinkbe, ahol kollégáink készséggel adnak felvilágosítást termékeinkről, szolgáltatásainkról és állandó akcióinkról. Külső árnyékolók - hővédő roló, redőny termékek: VELUX Külső hővédő roló, kézi működtetés (MHL) , Roto külső hővédő roló, manuális, ZAR jelű ,. Az ARZ-H, ARZ-E, ARZ Solar redőnyöket az FT billenő ablakokhoz alkalmazzuk. Az ARK-E redőny az FK és az FE panoráma típusú felnyíló-billenő ablakokhoz javasolt. Termékleírás: A külső redőny biztosítja a tetőtér használatának teljes komfortját, mivel véd a túlzott felmelegedéstől, teljes elsötétítést biztosít, kiszűri a kívülről jövő zajokat és intimitást teremt a tetőtérben. Mivel a redőny kívülre szerelt, napos időben hatásosan véd a fárasztó hőségtől.


Belső oldalukon hőátbocsátást gátló . Függőleges mozgatású rolós szúnyogháló, tetőtéri ablakra szerelhető,. Rolós szúnyogháló, fehér vagy sötétbarna színű alumínium tokkal és kerettel, szürke üvegszálas hálóval. Szétszerelt állapotban az összes szerelékkel, és felszerelési útmutatóval szállítjuk. A rugó felhúzott állapotban van.


A Dakea Better egy klasszikus, kiváló minőségű középső tengely mentén nyíló tetőablak! A kiváló energetikai teljesítmény és a megnövelt szerkezeti szilárdság. Válassza ki az Önhöz legközelebb. A természettel és a fizikával egyik sem tud csodákat művelni. Persze, lehet Kryptonnal töltött rétegű üvegezéssel kérni az ablakot, meg mindenféle hővisszaverő bevonattal.


Esetleg tudsz valamit a FAKRO ablakokról, mert ott a redőny nem olyan vészes árban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése