Trigo kft állás

Komárom-Esztergom megyében. A legfrissebb trigo kft. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! Keress egyszerűen: kérünk, válaszd ki a Neked megfelelő országot a listából, hogy helyszínek szerint válogathass az állásajánlatok közül.


Földrajzi és üzleti terjeszkedéséhez újabb jól képzett, szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákra van szükségünk. Amennyiben széleskörű iparági . Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. További több száz hasonló munka a Profession. Találja meg következő állását a Monster.


A munkavégzés műszakban történik. Igaziallasok - napja - állás mentése - egyebek. Bóly állásajánlat megtekintése . TRIGO Quality Support Kft. Címkék: Autóipari alkatrészek ellenőrzésére minőségellenőröket keresünk! Trigo Quality Support Kft karrier oldala a legfrissebb állás munka ajánlatokkal és egyszerű jelentkezés lehetőséggel a Cvonline.


Szeretsz a minőséggel foglalkozni? Dolgoztál már minőségellenőrként? Munkavégzés helye: Veszprém. Itt nézheti meg állásajánlatainkat - Állásportál. Minőségellenőri pozícióba várjuk az érdeklődők jelentkezését.


Forgalmazott termékeink: cgf takarmány, kukoricakeményítő, izocukor, glutén, maltodextrin, glükóz, kukoricacsíra. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz! Még keresed az álomállásod ? Előny fémipari és autóipari tapasztalat és érdeklődés.


Elvárás: pontos számolás, olvasás értés, monotonitás tűrés, helyes tér és . Fő feladatod lesz különböző autóipari alkatrészek átvizsgálása, tesztelése, mérése, elő- és utómunkálása. A kiadott munkautasítások alapján magas szintű minőségi munkát . Címkék: Minőség ellenőr munkatársat keresünk középfokú iskolai végzettséggel, három vagy négy műszakos munkarendben, napi órás munkaidőben. Jelentkezni önéletrajz küldésével a megadott e-mail címre: csenge.


A feldolgozó mögött álló projektcég, a Tisza-TK Projekt Kft. Kárpáti idén tavaszig az .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése