Antracit bejárati ajtó

Antracitszínű, fém bejárati ajtó kültéri használatra alkalmas UV-álló fóliabevonattal és rozsdamentesacél küszöbbel. Az alsó és felső kulcsos zár egyaránt 3-pontban rögzíti az ajtót. Az ajtószárny mm vastag, inox üvegbetét kerettel és m. Primeajtó Apollo bejárati.


A bejárati ajtó talán a legfontosabb nyílászáró ingatlanán, mind esztétikai mind biztonsági okokból tekintve! Ezért elengedhetetlen hogy az. A Karcvédett beltéri ajtók előnyei. Családok számára is ideális megoldás: a karcvédett ajtó ellenáll a kisállatok karmolásainak , a dohány parazsának, és a játékos gyermekek behatásainak egyaránt. Egységet teremt az otthoni dizájnban: A széles színminták és üvegezési lehetőségeknek . Az alumínium házbejárati ajtók mezőnyében a hőszigetelésben világbajnok, biztonságban osztályelső termékünk akár kb.


Síkban együttfutó nemesacél . Ajtóink biztonsági rendszerei mellett tűz-, füst-, hanggátló, illetve hőszigetelő megoldásaink is egyedülállóak Európában. Innovatív technológiák terén szerzett több mint év tapasztalat. Kiváló minőségét és megbízhatóság. Klasszikustól a minimál stílusig minden típusú bejárati ajtó megtalálható kínálatunkban.


Biztonságos zárakkal, megbízható működésű, hőszigetelt, műanyag ajtók nem csak fehér színben. Akciós műanyag bejárati ajtó klasszikus tele mintával. Ajtó, beltéri ajtók, bejárati ajtók, erkélyajtók, dekor ajtó, cpl ajtó, furnér ajtó, nyílászárók, Tisza Ajtó. Antracit színű HPL panelos bejárati ajtó kis inox rátéttel.


ROXANE CLASSIC BELSŐ KÉTSZÁRNYÚ AJTÓ TÖMÖR FENYŐ FÉLIG ÜVEGEZH. RenoDoor bejárati ajtó és oldalvilágító. Hörmann lakásbejárati ajtó. Fehér, földbarna és antracit színben.


Csak a termék árát tartalmazza (tok. lap, kilincs). Minden út a bejárati ajtóhoz vezet. A bejárati ajtó engedi be a lakókat és a vendégeket a házba, és egyúttal véd a hívatlan látogatók, például a hideg, nedvesség, zaj és természetesen a behatolók ellen. A Josko bejárati ajtói már régóta híresek a kiváló hőszigetelésükről, biztonságukról és a formaterveik gazdagságáról. Valódi biztonság egyedi méretben és színben.


Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó. Választható színek: aranytölgy, dió, mahagóni, sötéttölgy, antracit. Nívó biztonsági ajtó - Sötét dió.


Tartozéka: szerelt biztonsági kilincs, átmenőcsavarral. Felület: kívül-belül azonos, selyemmatt – Silkgrain.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése