Beton falburkoló lapok

Cégünk magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely már több mint éves tapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. Termékeink természetes kő és kavics, homok, cement, valamint a legjobb minőségű európai szabványoknak megfelelő . Vállalkozásunk az első falburkoló gyártó családi vállalkozás Békéscsabán, speciális technológiával és minőségi hazai alapanyagokból gyártunk és forgalmazunk egyedi kézzel készített fagyálló speciális beton alapanyagú kültéri- beltéri falburkoló díszköveket, kerti fatörzsmintás tipegőket, járdalapokat , kerti padokat, kerti . A Delap kőhatású falburkoló lapok különlegessége az egyszerű és sokrétű felhasználhatóságában rejlik. Hisz mely burkolat lehet még a természetes kőre, téglára megszólalásig hasonlító, mégis sarokélre hajlítható, ollóval egyedi méretre vágható?


Ez mind igaz, bejegyzésünk gyártó által készített videoja is bizonyítja.

Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt . Más, akár a bútorok, más objektumok válnak fontossá, ám szükséges egy igényes körítés. A minimál lap az értelmezésünkben letisztult, túlnyomórészt egyszínű, vagy egészen halvány mintás padlólapot vagy falburkolatot takar. A méretek ma már rendkívül változatosak és a letisztult megjelenés mellett is enged játékosabb . A lapok felületén jól látható a kő törésvonala, a szélek éles, szabálytalan, tört vonalat alkotnak. Ez az ősi forma ma is él, és természetes szépségével gyönyörködtet.


A kövek véletlenszerű elhelyezkedése tág teret nyújt a modern és tradicionális, alkalmazásokhoz. A Fabrostone falburkoló felrakását zárt fugával javasoljuk.

Az aljzatbetontól cm-re elhelyeztem egy lapot , amit vízszintbe raktam, de nem ragasztottam a falhoz. Ezt egyébként egy deszkával vagy más egyenes dologgal is meg lehet csinálni. Ragasztóanyagot kevertem 6. A ragasztót felhordtam a falra a fogazott glettvassal 7. Méretre vágtam a darabokat, . Főbb gyártmányaink a kül és beltéri fal és padlóburkolatok, köztéri burkolatok és bútorok, átszellőztetett homlokzati burkolatok, lábazati és lépcsőelemek, bútorelemek, fedlapok és pultok, mosdók és egyéb szaniterek, valamint kandallóburkolatok.


A Betonicon műhelyében kidolgozott egyedi tervek alapján készült termékek . Falburkoló lapok beépítési útmutatója. Ajánlott felület: gipszkarton, nyers beton , polisztirol (eps, xps), fa (osb), illetve festett falfelületre megfelelő tapadóhíd alkalmazásával. Beltéren hagyományos, fedett kültéri helyre flexibilis csemperagasztó használata ajánlott. Az alap előkészítése: Az esetlegesen . DekoPanel falburkoló lapok beltéri és kültéri függőleges falak burkolásához használhatóak.


Kőhatású falburkoló lapok , DekoPanel díszburkolatok. Felragasztható nyers vakolatra, betonfelületre , könnyűszerkezetes házak falaira, de gipszkartonra, fára és OSB-re is felburkolható! A fali panelek tisztíthatók, védik a falat a szennyeződésektől. A kültéri burkolólapok természetes kőzúzalék, beton , valamint kitűnő minőségű, az európai szabványoknak megfelelő színezékek és adalékanyagok felhasználásával készülnek.


A viszonylag könnyű elemek elasztikus és diszperziós ragasztóval rögzíthetők betonra, téglára, gázbetonra, Ytongra. A klinker, zsugorodásig égetett, természetes agyag alapanyagú építési kerámia. Gulyás Tüzép Debrecen - Blog.

Innovatív, újszerű, modern burkolók, kerámiák, szaniterek, fugázók ismertetői. A teljes vízzárást azonban a festékek többsége nem biztosítja, így a vízzel közvetlenül érintkező felületeken (zuhanyfülke, mosdó, kád) vagy a hagyományos csempe használata javasolt, vagy olyan fuga nélküli, egybefüggő kortárs anyagokat alkalmazhatunk, mint a dekorbeton és a műgyanta. Nézze meg a tanácsok oldalunkat! A szintetikus gipsz bázisú lapok és sarkok kizárólagosan BELTÉRBEN, a beton bázisú lapok és sarkok BEL- és KÜLTÉREN is alkalmazhatók. A burkoló lapok anyagában színezett betonból készülnek, fagy és hőállóak.


Felhasználásuk kül- és beltéren egyaránt lehetséges. A termékek gyártása során , közel éves betonipari tapasztalatainkat ötvözve, egyedüli gyártóként alkalmazunk jogvédett hőszigetelő receptúrát termékeink előállítása során.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése