Cimeres téglák árai

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - cimeres tegla. Kalapácsos a Címeres - pecsétes téglák kategóriában. Bontott téglák , bontott címeres téglák - nagyon jó áron! Az alábbi fotógalériában, a nálunk már megfordult téglák tekinthetők meg. A képanyag nem teljes körű!


Itt nem szereplő téglák is vannak kínálatunkban! Galériánk tartalma sorrendben: – új gyártású címeres téglák ,. A legkülönbözõbb pecsétekkel, családi nyomatokkal ellátott, mindenféle színû és méretû bontott tégla. A téglákat már az ókori római katonai csapatok is készítettek, és nevük többnyire rövidítve szerepelt a téglákon.


Abban az időben még nem minden téglára tettek téglajegyet , csak. A téglafelületeket feldobhatja egy-egy címeres tégla elhelyezésével. Igazán különleges darabok, nem ritkák köztük az akár 1éves téglákból vágott szeletek sem. A pecsétes tégla nemcsak dekoratív: kora miatt jelentős eszmei értéke is van!


Tégla BAJA Baja város jelzéssel. Fabrostone Címeres téglák akció, kedvező ár - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc. Cikkszákc 0Nagy Magyaror. Nem hivatalos forrásokból, állítólag Deuts és Reichenberg. Erre a verzióra mindeddig nem találtam írásos bizonyítékot, tehát lehet, hogy csak szóbeszéd.


Szerintem hagyd ismeretlen kategóriában, és ha . A kínálat folyamatosan változik, beszerzési helytől függően. Sorrendben: külső szeletek, sarokelem, címeres tégla , belső téglaszeletek , mintafalaink. Vegyes színű külső téglaszeletek. Mediterrános külső szeletek. Erősen rusztikus külső szeletek.


Piros színű külső szelet. Saját fotó, Információk, Katalógusba került, Megjegyzés. Nyomat: G (?) Feloldás: ? Hosszúság, Szélesség, Vastagság, Súly, Csomagolás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése