Easy bond purhab

Gipszkarton, beton, Ytong és szigetelő lemezek rögzítésére. Easy Bond pisztolyos ragasztóhab 7ml. Tulajdonságok: - A különleges receptura, különleges ragasztóerőt eredményez, a legtöbb építőipari felülethez (KIVÉVE: PP, PE, PTFE és Szilikon ), kül és beltéren egyaránt, akár egyenetlen felületekhez is. Gyors kötésű nagy kiadósságú polyuretán ragasztóhab, kűlső és belső felhasználásra, habbetont és lyukacsos tégla, gipszkarton és. Pisztolyos változatban is.


Felhasználás: Ragaszt gipszkartont, cemet-rost lapokat, szárazépítési anyagokat, . Kérdés, hogy ezt PUR habbal ki lehet-e nyomni, nem “eszi”-e meg a purhab a nikecelt, vagy van-e erre megfelelő anyag, amivel ki lehet nyomni ezeket az illesztési problémákat. A termékkép csak illusztráció! A konkrét mérethez, típushoz tartozó termékek felületben, színben, arányokban, egyéb tulajdonságaikban ettől eltérhetnek.


Amennyiben a termékkép hiányzik vagy nem találja megfelelőnek, akkor az alábbi gombra kattintva igényelhet egy képet az adott termékhez, amit . CERESIT PROFI PISZTOLYOS PURHAB 750ML. BOND FLEX RAGASZTÓ PU FC POLIURETÁN SZÜRKE 300ML. Soudabond Easy PU ragasztóhab. Szállítási idő: Raktáron.


A kikötött purhab maradékot mechanikusan távolítsuk el és soha ne égessük el. További információhoz kérje a . Vásárlások száma: ( ). Használatra kész- nem igényel speciális szerszámotGyors kötésű- teljes kötés perc után (⁰C és relatív páratartalom mellett)Nagy kiadósságú- 8-m(max. 30mm vastagságú szigetelőhab esetén)Stabil hab- megtapad a függőleges felüle. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. An error occurred while . Egy komponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott ragasztóhab. A különleges receptúra, különleges ragasztóerőt eredményez, a legtöbb építőipari felületre(Kivéve: PP, PE, PTFE és Szilikon), kül és beltéren egyaránt, . STYRO 7PU Ragasztó Habosított Polisztirolhoz. Belső szigetelés XPS lap segítségével házilag Festékes.


Hőszigetelés lapok (EPS) rögzítése ragasztással. VEPA Energetika Purhab fontossága az ablakbeépítésnél. Nedves falak utólagos szigetelése. Biztonságtechnikai adatlap Leírás a Technikai adatlap. Jellemzők: Használatrakész- . Bel- és kültéri alkalmazásra.


Alacsony tágulású habot képez, amely kitölti és tömíti a felületi hézagokat, egyenetlenségeket. Szórással felvitt, vízbázisú hőszigetelő anyag, amellyel egyrészt pénz takarítható meg, másrészt hozzájárul a lakók. Gyors kötési idejű, nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab, kültéri és beltéri felhasználásra, habbeton és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához, egykezes, visszazárható Genius Gun fejjel.


Csomagolási egység: db.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése